משהו חמוד ששלחו לי באימייל

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים!

קבצים מצורפים

• דואט.wmv
    1.7 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
פעם ראשונה שראיתי נגן חליל צד מנגן ומחייך!
הנושף הוא גם המנצח, לא?

• הוסף לסימניות
והנה עוד אחד.....לחובבי הגיטרה, תראו את זה -

קבצים מצורפים

• שנים בגיטרה-מדהים.wmv
    6.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לעומת החליל צד זה פחות תיאום גאוני. זה בעצם כמו לנגן בפסנתר ב-4 ידיים. אבל טכנית - לעמוד ככה אחד מעל השני, פשוט סיוט.

• הוסף לסימניות
נו....אני עושה זה עם הבן שלי בקלרינט.....הוא נושף אני מנגן.....:)

טוב אבל בכל זאת הקטעים נהדרים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;641802:
לעומת החליל צד זה פחות תיאום גאוני. זה בעצם כמו לנגן בפסנתר ב-4 ידיים. אבל טכנית - לעמוד ככה אחד מעל השני, פשוט סיוט.
את לא גיטריסתית, זה בטוח...
לנגן מהזווית שבה העומד מנגן - זה לא משתווה ל- 4 ידיים בפסנתר. צריך בשביל זה מיומנות שאין אותה למי שרגיל לנגן על גיטרה כרגיל.
נכון שהיושב שם רק צריך להסתדר עם העצבים שמטפסים כאשר אתה מנגן ומישהו רוכן מעליך ודוחף אצבעותיו לצד אצבעותיך... (במקרה, הקטן שלי בן השנה מומחה בזה - אלא שהוא חוסם לי את המיתרים במקום להצטרף במרץ לנגינה ובטוח שאני מפריעה לו:))

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב שהורדתי את זה מכאן לפני כמה שנים, ואז נופל מבטי על תאריך פתיחת האשכול
:D
ממש חפירה ארכיאולוגית עם תיארוך מושלם ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה