משהו יכול לסביר לי מה זה הסימן הזה?

• הוסף לסימניות
מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• סימן אדום.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תוכנת פורמט פקטורי - להמרת קבצי אודיו/ וידיו וכו'

• הוסף לסימניות
מה הקשר שזה מופיע שם? אף פעם לא ראיתי את האייקון הזה למטה מלבד כאשר פעם היו לי קצים בעיתיים והיו לי סימנים כאלה על הפס.
ואני משתמשת המון בפקטורי. זה משהו שקשור לאדובי/לפרמייר

• הוסף לסימניות
זה מקודדי ffdshow video יש תוכנות המרה שמשתמשים במקודדים הללו כדי לעשות המרות. פרמייר מגרסת cs4 ומטה הייתה משתמשת בהם בפיענוח קבצים שמקודדים במקודדים מתקדמים כמו XVID וDVIX, ייתכן שפורמט פקטורי גם כן משתמשת בהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1182606:
זה מקודדי ffdshow video יש תוכנות המרה שמשתמשים במקודדים הללו כדי לעשות המרות. פרמייר מגרסת cs4 ומטה הייתה משתמשת בהם בפיענוח קבצים שמקודדים במקודדים מתקדמים כמו XVID וDVIX, ייתכן שפורמט פקטורי גם כן משתמשת בהם.
פעם (אני מדברת כשעבדתי בפרמייר 2).היו לי המון אייקונים כאלה אחד ליד השני למטה וזה היה תוקע לי את המחשב הרבה פעמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה