משהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
כל מה שאני מעלה לעבודה עולה לי מטושטש גם תמונות גם קבצי גרפיקה
מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה ואיזה סוג תמונות את מעלה? איכותיות?

• הוסף לסימניות
פרמייר
כן תמונות איכותיות

• הוסף לסימניות
יכול להיות שפתחת פרוייקט ברזולוציה נמוכה? או שאולי החומר הראשון שהכנסת לטיימליין, היה באיכות נמוכה? אולי הכנסת ראשון את האודיו?
תנסי לפתוח פרוייקט חדש עם רזולציה טובה, ותראי אם זה עדיין קורה.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה כ"כ טוב את תוכנת פרימייר,
אבל הבעיה שלך מוכרת לי מתוכנת וגאס
שם יש אופציות של תצוגה: נמוך, גבוה וכו'

אולי תבדקי אם גם בפרימייר יש הגדרות תצוגה והן מוגדרות נמוך

קבצים מצורפים

• 7.png
    7.png
    KB 82 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תבדקי בחלון של הפרוגרם שהרזולוציה של התצוגה היא על full ולא 1/2 או 1/4.
הטשטוש הוא רק בשלב העריכה, או רק אחרי שאת סוגרת?

• הוסף לסימניות
אם זה לא קשור לתצוגה ולא לרוזולציה..
אז תנסי לבדוק- בקבצי הגרפיקה אם מסומן לך על השמש,
יכול להיות שבגלל זה זה לא חד.
לפי איך שזה נשמע, זה כנראה רק התצוגה שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה