משהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני מעונינית לערוך לעצמי סרט(ברמה הפשוטה ביותר)
במובי מייקר.
הבעיה שכאילו התוכנה לא עובדת,אני מיבא סרטים,וכאילו כלום.
מנסה ליבא מוזיקה וגם כאילו לא נתתי לו שום פקודה..
מצורפת תמונה איך המובי מייקר נראה
משהו יכול לעזור לי???:eek::confused:
או להביא לי אפילו תוכנה אחרת שכן תפעל לי!(דחוף ביותר!)
תודה מראש לכל העוזרים!

קבצים מצורפים

• ככה זה נראה.PNG
    KB 115 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
תבחרי סרטי וידיאו ותיבאי את הקליפים שאת רוצה , אחכ תגררי אותם למטה ותתחילי לערוך
בהצלחה
( זה מנסיון מהיר מלמעלה , אני לא עובדת על התוכנה הזו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;1200340:
תבחרי סרטי וידיאו ותיבאי את הקליפים שאת רוצה , אחכ תגררי אותם למטה ותתחילי לערוך
בהצלחה
( זה מנסיון מהיר מלמעלה , אני לא עובדת על התוכנה הזו)

זה מה שאני עושה..
אני מיבא אבל הוא פשוט לא מיבא אותם!
הוא כאילו מתעלם מהבקשה!
משהו מוזר!בחיים לא נתקלתי בזה,ועשיתי כבר וכמה וכמה וכמה פעמים סרטים בזה..
אמנם לא במחשב הזה,אלא במחשב ישן יותר.
התוכנה הזה חדשה יותר,
יש מצב שבגלל זה היא לא עובדת??
למשהו יש תוכנה קלה לעריכת סרטים???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A4105050;1201333:
אם זה עדין רלונטי...
יש גירסה מתקדמת יותר של מיקרוסופט בשם Windows Essentials היא יותר נוחה וקלה.
קישור לאתר מיקרוסופטhttp://windows.microsoft.com/he-il/windows-live/essentials חינם!
בהצלחה!

הוא עושה לי בעיות!
ואומר שחלק מהתוכנות לא יכלו לרדת\להתעדכן ולכן נסה שוב או ביטול!
קיצור הוא תוקע לי את המחשב :(
אם יש לך משהו אחר שיוכל לעזור לי,
תודה מראש!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה