משהו לא מסתדר לי בציור...

• הוסף לסימניות
משהו ממש לא בא לי טוב בציור הזה..
או לא בא לי טוב.
ילד על החלון.jpg

• הוסף לסימניות
סליחה שאני לא מכוון מה בדיוק לא נכון כי אני בעצמי לא הצלחתי להבין...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן ציור חמוד
הבעיה בפרספקטיבה היא שהקווים האופקיים של הרהיטים ישרים למרות שרואים קצת מהצד שלהם
אם תקחו קוביה למשל ותסובבו אותה מולכם תראו שכל הצלעות שלה משנות את ההטיה שלהן בהתאם כדי לשמור על זוויות יחסיות זהות אחת כלפי השניה
מקווה שזה עוזר

• הוסף לסימניות
הציור מתוק מאוד.
תבדקי אם כל הקוים האלכסוניים של הרצפה , השידה והמגרה מגיעים לקו האופק.
נראה שעין אחת של הילד קטנה מהשניה.
שימי לב הילד יושב באויר: המסגרת הלבנה היא חלק מהתריס, על מה יושב הילד???
מה זה השליש הימני של הציור - האפור? יש לו תפקיד?? אולי אפשר להוריד אותו?

• הוסף לסימניות
טוב אני כותבת רק מאחר שהמאיירת ביקשה חוות דעת.
אז שאלה,
אני היחידה שמה שלא הסתדר לה בציור זה שילד קטן (שכנראה הוא זה שצייר את הציורים התלויים על הקיר בצד שמאל.?.)
יושב לו על החלון בפוזה של אדם שחושב מחשבות הרות גורל?
רק אני לא ראיתי כלום מלבד זה?.
אין לי חוות דעת על הביצוע כי לי פשוט זה לא הסתדר מבחינה הגיונית אז לא התקדמתי הלאה באבחון.
מקווה שעזרתי
עבודות יפות שיהיה הרבה הרבה הצלוחעס!:)

• הוסף לסימניות
טוב אני כותבת רק מאחר שהמאיירת ביקשה חוות דעת.
אז שאלה,
אני היחידה שמה שלא הסתדר לה בציור זה שילד קטן (שכנראה הוא זה שצייר את הציורים התלויים על הקיר בצד שמאל.?.)
יושב לו על החלון בפוזה של אדם שחושב מחשבות הרות גורל?
רק אני לא ראיתי כלום מלבד זה?.
אין לי חוות דעת על הביצוע כי לי פשוט זה לא הסתדר מבחינה הגיונית אז לא התקדמתי הלאה באבחון.
מקווה שעזרתי
עבודות יפות שיהיה הרבה הרבה הצלוחעס!:)
אבל ליבליב, זה כל הקאץ'!
ילד קטן שחושב מחשבות הרות גורל... אין דבר יותר מתוק מזה
ואגב, מציאותי מאוד. הייתי אומרת אפילו שזה ממש יומיומי, לראות ילד מהרהר בדברים הרי גורל.

ולשאלתך דבורי-
בעיני מה שלא בא טוב כאן בעין, זה הכתם השחור הגדול של הארון.
אע"פ שיש בו בכל זאת איזה יופי... אולי מחר כשתסתכלי על זה פתאום כן תאהבי את זה.
אוהבת את הסגנון שלך

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות!
אתם צודקים בקשר לפרספקטיבה (הנושא הזה קטסטרופה אצלי)
וגם שאר הדברים שאמרתם אני צריכה לתקן.
תודה רבה עזרתם לי מאודד!!
ותמשיכו לתקן אותי ולתת לי ביקורות כי זה מה שמקדם אותי.
שוב תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
האמת היא שגם את הפרצוף שלו לא אהבתי:confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה