גם להוט מוביילאפשר לעשות התאמה
יש מצב להמלצה על חנות באזור אשדוד או בני ברק מידיעה?אפשר לכל חברה
אני משתמש בפרטנר כרגע ועובדהצקה אחרונה..... (בל"נ)
מכיון שאני מחפש פלאפון טוב כבר ברבה זמן וזה פלאפון מטורף!!! אני מוכן אפילו לנייד לחברה אחרת בשביל שאוכל להשתמש בו-באיזה חברה ניתן יהיה להשתמש בפלאפון הזה גם בסים כשר?
עובד אחרי התאמה? או שעובד גם בלי?אני משתמש בפרטנר כרגע ועובד
ויש לי חבר כרגע בסלקום ועובד
לכל מכשיר יש את המספר שלו כמובן.אם יש לכם שונה משלי אז זה לא אומר שגם לי יעבוד....
כל חנות שתיכנס בשביל ניוד יוכלו לעשות לך התאמה לחברה שאתה מנייד אליהעובד אחרי התאמה? או שעובד גם בלי?
זה גם תלוי ב IMEI אם יש לכם שונה משלי אז זה לא אומר שגם לי יעבוד....
יש כאן רשימה של התחלות IMEI לכשרים:אולי מישהו יודע אם יש סדרה מסוימת שנחשבת של הקומה הכשרה, ומהי?
פעם היה פריצה לסלקום והים אי אפשר כבר לסלקוםקופצת על האשכול.
אם מכשיר שלי הוא גרסה 721 אז מה?
יש לי סים של סלקום ושתי מכשירים בגרסה הזו. אחד עובד ואחד לא.
מה עושים?
היום אפשרי אבל זה יכול להיחסם.פעם היה פריצה לסלקום והים אי אפשר כבר לסלקום
אתה הצלחתה בזמן האחרון לעשות למשהו פריצה בסלקום לגירסה 721היום אפשרי אבל זה יכול להיחסם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים