מה פירוש?אני חושבת שזה הרבה
אבל אני לא רופאה
יכולה לומר לך מנסיון אישי שכאב לי השן אחרי טיפול שורש
הרופא הביא לי מוקסיפן 500 מ''ג, פעם אחת ביום למשקל 43 קילו.. והיא שוקלת הרבה פחות מוזר שהביאו לה כמות כזאת...
---
למה לא הביאו לה אנטיביוטיקה רגילה?
כאן כתובים גם על המינוניםהרופא רשם לבת שלי מוקסיפן 250 - מינון של 9 מ"ג פעמיים ביום.
היא שוקלת בסה"כ 16.5 קילו.
זה נשמע לי המון.
זה בס"ה לדלקת גרון.
משהו מבין בזה, יכול לומר לי אם זה מינון תקין או שאני צריכה לחזור אליו?
נכון, ראיתי פה.כאן כתובים גם על המינונים
מוקסיפן (Moxypen) - מדריך התרופות | שירותי בריאות כללית
כל המידע על מוקסיפן (Moxypen): למה היא מיועדת, מינון מומלץ, האם ליטול עם אוכל, תופעות לוואי אפשריות, האם היא מותרת בהיריון ובהנקה, האם היא מיועדת לילדים ועודwww.clalit.co.il
קוראים לזה מוקסיפןזכור לי בתור ילדה שקיבלנו אבקה כזאת בבקבוק לבן שמוסיפים לו מים ונהיה אנטביוטיקה וורודה טעימה מאוד של ילדים
הוא עשה לה משטח?הרופא רשם לבת שלי מוקסיפן 250 - מינון של 9 מ"ג פעמיים ביום.
זה נשמע לי המון.
זה בס"ה לדלקת גרון.
כן.הוא עשה לה משטח?
יש לך תוצאות?
אז פה זה קצת יותר ברור ואפילו עם משקל 16 ק"גנכון, ראיתי פה.
אבל זה לעשות חשבונות ואני לא טובה בזה...
drkids.co.il
המינון מצוין.הרופא רשם לבת שלי מוקסיפן 250 - מינון של 9 מ"ג פעמיים ביום.
זה נשמע לי המון.
זה בס"ה לדלקת גרון.
קודם כל זה כן קשור כי יש הרבה רופאים שמשנים קצת את המינון כשיש תוצאה חיובית במשטח.כן.
לא זו הבעיה.
אני חושבת שאולי יש טעות במינון.
כשאני הייתי ילדה היינו מקבלים רפאפן.קוראים לזה מוקסיפן![]()
כמו דלקת גרון.ילדה במשקל 25 ק"ג שרופא יעץ טלפונית שתיקח מוקסיפן עקב כאבים בשן, מה המינון המומלץ?
לפי זה גם המינון הגיוני...לדלקת גרון בין 0.4 ל- 0.9 לכל ק"ג.
תמיד בסירופ מקבלים טיפה יותר כי משקללים גם את הרכיבים שמסביב.מקפיצה...
מאד מעניין אותי לדעת.
קיבלתי מרופא מוקסיפן לדלקת גרון. כדור אחד- פעמיים ביום- עשרה ימים. כדור הוא של 500 מ"ג.
הבן שלי בן 10- קיבל ג"כ מרשם לסירופ מוקסיפן- 11 מ"ל- פעמיים ביום עשרה ימים.
על הבקבוק כתוב שכל 5 מ"ל מכילים 250 מ"ג.
יוצא שהילד מקבל יותר מכמות של כדור.
(הוא שוקל 24 ק"ג ואני כמעט פי 3...)
אותו יחס עם בן ה-5 שלי- שוקל 18 ק"ג וקיבל מינון של 9 מ"ג. ככה שנראה לי שלא הייתה טעות במינון.
פספסתי משהו?
כמובן שאשאל ע"כ רופא אבל מקווה לא להצטרך להגיע אליו בקרוב.
לפי זה גם המינון הגיוני...
אל תשכחי כמה סוכר יש בסירופ שאין בכדורמקפיצה...
מאד מעניין אותי לדעת.
קיבלתי מרופא מוקסיפן לדלקת גרון. כדור אחד- פעמיים ביום- עשרה ימים. כדור הוא של 500 מ"ג.
הבן שלי בן 10- קיבל ג"כ מרשם לסירופ מוקסיפן- 11 מ"ל- פעמיים ביום עשרה ימים.
על הבקבוק כתוב שכל 5 מ"ל מכילים 250 מ"ג.
יוצא שהילד מקבל יותר מכמות של כדור.
(הוא שוקל 24 ק"ג ואני כמעט פי 3...)
אותו יחס עם בן ה-5 שלי- שוקל 18 ק"ג וקיבל מינון של 9 מ"ג. ככה שנראה לי שלא הייתה טעות במינון.
פספסתי משהו?
כמובן שאשאל ע"כ רופא אבל מקווה לא להצטרך להגיע אליו בקרוב.
לפי זה גם המינון הגיוני...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים