משהו מהתקופה האחורנה

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצרפת משהו מהתקופה הדי אחרונה.
יתכן שכבר העליתי (לא הצלחתי לערוך חיפוש בפורום.) sorry ואתכם הסליחה :)
מחכה לחוו"ד.

קבצים מצורפים

• פרק ו.jpg
    KB 386.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש יפה,
זה את שמציירת במרווה לצמא?
אם כן- מגיע לך קרדיט על התעסוקה שלי כל פעם שהייתי אצל בני דודים שלי כשהייתי ילדה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. אני זוכר את מגילות הקלף, כנראה מפרק אחר.

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
התנוחות, הזויות הצביעה, התפיסה.... מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cello;659184:
ממש יפה,
זה את שמציירת במרווה לצמא?
אם כן- מגיע לך קרדיט על התעסוקה שלי כל פעם שהייתי אצל בני דודים שלי כשהייתי ילדה...
כשאת היית ילדה גם אני הייתי ילדה :D
הקרדיט למרווה שמור לאלף פה מהפורום, והיא באמת ציירת בחסד!
לי יש עדיין כברת דרך ארוכה... אך העיקר שנמצאים בדרך הנכונה :)

• הוסף לסימניות
כפילות :(

• הוסף לסימניות
יפה מאד! ניכר שיפור גדול בחלוקת הפאנלים, בגיוון בתנוחות והזויות!

• הוסף לסימניות
את משתדרגת והולכת.
ההבעות והתנוחות נעשו יותר משוחררות.
עלי והצליחי ועשי חייל!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי קוראים אידיש ואין הרבה חומר נחמד, אז מעניין אותי לדעת- היכן זה מתפרסם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;659638:
הילדים שלי קוראים אידיש ואין הרבה חומר נחמד, אז מעניין אותי לדעת- היכן זה מתפרסם?
במוסף הילדים של עיתון "העדה".

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות (אני ממש לא מתמצאת בעיתונים...) היכן משיגים אותו? האם זה עיתון חדשותי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;659882:
סליחה על הבורות (אני ממש לא מתמצאת בעיתונים...) היכן משיגים אותו? האם זה עיתון חדשותי?
זה הבטאון של "העדה החרדית". ומטבע הדברים מכיל תוכן המיועד לקהל היעד. (קצת קשה לכנותו בתור חדשותי...) העיתון עבר שדרוג, ומכיל מוסף לילדים.
ו- כן, אפשר לעשות מנוי... :):)

• הוסף לסימניות
יפיפה!
כבר יש אוירה ע"י ההבעות פנים !
את מקפידה לגוון בזויות -וזה מקסים!!!

לא עקבתי אם את עושה את זה -תקריב של הפנים (לגודמה כשהאבא מדבר)
אבל שרואים ממש קרוב-אפילו לא את כל השיער,חצי מהמצח ועד לצווארון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה