כללי משהו מוזר באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
משום מה כל לחיצה שלי על אובייקט מסויים
או שאני בוחרת בכלי מסרגל הכלים נלחץ לי פעמיים (כמובן בלי שאני לוחצת)
למשל אם אני רוצה לעשות צורה של ריבוע הוא לא יתן לי את הצורה החופשית למתוח איך שאני רוצה
אלא הוא יפתח לי ישר את התיבה שאני יסמן לו איזה גודל אני רוצה בס"מ ( כמו שלוחצים פעמיים על הצורה?
על מה יכול להיות שלחצתי?

• הוסף לסימניות
תבדקו את העכבר שלכם.
לפעמים העכבר בעייתי והוא נלחץ פעמיים.

• הוסף לסימניות
זהו שבאמת עכשיו אני מגלה שזה על כל דבר שאני לוחצת במחשב בכלל
למשל אני לוחצת על התחל אז הוא ישר סוגר תוח כדי פתיחה
מה עושים?
יש פיתרון או שפשוט עכבר חדש?

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד. העכבר שלכם גדל ונהי' לעכברוש... הזדקן כנראה מרוב עבודה ומסתבר שגם הפיק תועלת טובה.
הפיתרון: חנות המחשבים הקרובה...

• הוסף לסימניות
מוזר זה די חדש
ואפילו באחריות
אני אבדוק
תודה

• הוסף לסימניות
תבדקי בהגדרות של העכבר, אולי מישהו שיחק לך שם ומזה הבעיה.... (מנסיון:)

• הוסף לסימניות
אתחל את המחשב מחדש.
קרוב לוודאי שזה יפתור ת'בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה