כללי משהו מוזר בהדפסה

• הוסף לסימניות
הכנתי ללקוח את העבודה הזו על שמשונית חלק מהאותיות בנין עולם פשוט לא הודפסו (י,ן, ל, ם) במקום זאת ראו את הכותל שתחתן, יש למישהו הסבר לתופעה המוזרה הזו? יתכן שהגדרתי לאותיות האלו שלא יראו אותן בהדפסה? או שזו בעיה של הדפוס?
כל תשובה תתקבל בברכה! תזכו למצוות!

קבצים מצורפים

• ובנה אותה בנין עולם.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה הגדרת הצבע
לפעמים הצבע מוגדר כספוט, ואז נהיה שיבושים,
אני גם לא יודע למה חלק כן וחלק לא, אבל בעבר קרה לי גם משהו דומה

• הוסף לסימניות
הפכת את הטקסט לאאוטליין קודם?

אני נכוויתי בעבר כאשר שלחתי הדפסת שימשוניות למקום זול יותר - ונפלו חלק מהאותיות או מספרים,
כאשר הטקסט קונוורט זה לא קרה.

אין לזה ממש הסבר מלבד ההמלצה שכדאי אכן לקנוורט את הטקסט קודם הסגירה.

• הוסף לסימניות
יש לך over print בשחור, ולכן חלק מהשחור פשוט נטמע בתוך הכותל, יש אפשרות לבדוק זאת (משמאל): בpdf>advanced < print proudaction< output preview< preview< color warning
ואז לסמן את ה- over printing

• הוסף לסימניות
תודה טלי, יש מישהו שיכול להסביר לי איפה בדיוק מוצאים את ההגדרות הנ"ל? אני לא מוצאת אותן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה