כללי משהו מוזר בפוטושופ - מי יכול לעזור?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סרקתי מספר עמודים (של כיתוב) ואני צריכה שהם יהיו ביטמפ.
לא סרקתי מיד ביטמפ כי הייתי צריכה לסובב, לתקן, להוסיף שכבות, פעולות שלא מתאפשרות בביטמפ.
סרקתי בגרייסקיל ואח"כ הפכתי את הקובץ לביטמפ.
הסיפור הוא, שכשאני מגדילה בפוטושופ את הקובץ, גם כשהוא כבר פידיאף, אני רואה רק שחור ולבן, כלומר, הכל בסדר. אולם כשאני פותחת את הקובץ אח"כ באקרובט, הוא מראה לי גוונים של אפור מסביב לאותיות, על אף שהפכתי לביטמפ.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• הוסף לסימניות
נו, מה אתכם?

למה אף אחד לא עונה?

• הוסף לסימניות
אולי תתני לנו את הקובץ וננסה- כל אחד לחוד- לבדוק מה קורה?

• הוסף לסימניות
תבדקי עם כלי דוגם הצבע אם באמת אין שום גוונים אפורים. ייתכן שפרופיל צבע כופה על אי הצגת הגוונים.

• הוסף לסימניות
תעזרו לי, דחוף!!!!

נו, ומה זה יעזור לי אם אני אראה שיש גוונים אפורים? איך אני מבטלת אותם?

• הוסף לסימניות
כמה אפשרויות:
1. אולי נקיון הסריקה היה פחות ממאה אחוז. יכול להיות שכאשר שמרת את הקובץ כביטמפ ביקשת dither, ואז אמנם הקובץ מוגדר שחור לבן, אבל יש לו סביב האותיות נקודות מסוימות שנראות אפור ב-pdf (הפתרון: להכנס לקובץ, לנקות אם צריך, ולשמור בלי dither)
2. אולי התצוגה של אקרובט מוסיפה anti-aliasing כדי שייראה חלק יותר, אבל זו אינפורמציה רק למסך ואינה מוטמעת בקובץ? לבדוק: היכנסי לביטמפ שלך בפוטושופ. אם הוא נראה שם נכון, הוא נכון.

• הוסף לסימניות
תעשי הפוך (תעשי נסיון קודם על עמוד אחד) תסרקי בביטמפ ואח"כ תהפכי לגרייסקל למרות שאם הטקסט מיועד אח"כ לשיבוץ על משהו צבעוני
כדאי להשאיר את הטקסט בביטמפ ברזולוציה גבוהה לפחות בין 600-1200 די-פי-אי ולשמור אותו בפורמט - טיפ.
ליבא באינדיזיין את הבסיס הצבעוני ועליו לשים את הטקסט בפורמט טיפ אם יש צורך תני שקיפות טרנספרנסי - מולטיפלאי באינדיזיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה