משהו מכיר את האתר הזה לבניית אתרים?

• הוסף לסימניות
http://zyro.com/

זה הדבר היחיד שמצאתי בחינם לגמרי וללא פרסומות עם אפשרות לעיצוב בגרור ושחרר למי שאינו מבין בקוד...

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
זה נראה שהם מדברים על אתר וורדפרס... יש לי כבר אתר וורדפרס שבניתי בהוסטינגר אבל אני כבול לתבניות, אני מחפש משהו כמו וויקס שאוכל לעצב כל פינה באתר לפי רצוני אבל ללא פרסומות וכד'

אגב, התוכנה הזו Artisteer שהם מפרסמים שם נראה לי מעניין יש תוכנות חינמיות כאלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1920887:
זה נראה שהם מדברים על אתר וורדפרס... יש לי כבר אתר וורדפרס שבניתי בהוסטינגר אבל אני כבול לתבניות, אני מחפש משהו כמו וויקס שאוכל לעצב כל פינה באתר לפי רצוני אבל ללא פרסומות וכד'

דבר עם 3 פינות התוכנה הזאת שלו..
ויש היום תבניות עיצוב שבעזרת קצת עבודה עם html ו css יתאימו לכל מה שתרצה כמעט..

• הוסף לסימניות
מיוז היא תכנה שמיועדת לכך, כדאי ללמוד אותה.
יש בפרוג קורס של ארבעה מפגשים עם אורן שאול בעלות 1000 ש"ח
מומלץ ושווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1920887:

artisteer בגירסה החינמית לא נותן לייצא לוורדפרס וג'ומלה, אלא רק בתור אתר בפני עצמו.
כמו כן הוא עושה סימן מיים בתמונות (דבר שניתן לסדר על ידי החלפת התמונות בתיקייה images בפלט של התוכנה) ולא מאפשר שמירת העבודה בתור קובץ לעבודה חוזרת.
בגירסה בתשלום אפשר לייצא את אותו דבר כמו שנראה בתוכנה בתור תבנית לוורדפרס כשזה כולל בפנים את כל התוכן, ככה שבעצם נהנים מכל המעלות, גם עיצוב בתוכנה וגם תוספים של וורדפרס.

האתר של התוכנה דרך אגב http://artil.co.il הוא נבנה ברובו המוחלט באמצעות התוכנה.

ולפני שמעירים שאני עושה פרסום בפורום, אני יבהיר שאני כבר לא משקיע כמעט בתוכנה הזאת, אני רק תירגמתי אותה לעברית והייתי אמור להרוויח אחוזים מהמכירות, וזה לא שווה את הזמן של הפירסום אפילו, אז ככה שזה לא מעניין אותי במיוחד אם יקנו אותה או לא.

• הוסף לסימניות
בסוף נכחתי לדעת שהאתר http://zyro.com/ ממש נחמד אפשר ליצור בו אתר בצורה דינמית ללא תבניות בכלל, הוא חינמי וללא כל פירסומות...

והנה האתר שיצרתי לעצמי תוך יום http://haute.esy.es/בערך...

תודה!

• הוסף לסימניות
גם מי שלא מבין מילה בבנית אתרים יכול להשתמש בו?

• הוסף לסימניות
אני חושב שכן.

צריך רק להיות אחד שאוהב להתנסות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה