משהו מכיר דרך קלה ללמוד אידיש?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דרך ללמוד אידיש רעיון כמו דיסק מוצלח או כל דרך אחרת יתקבלו בברכה!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בקו עיתונות, בסוף העיתון יש פרסומת של לימוד שפות מע"ג דיסקים.

• הוסף לסימניות
לא.
רק ראיתי את המודעה וניסיתי לעזור.

• הוסף לסימניות
טיפ כללי ללימוד יעיל-
קלטות סיפורים לילדים של הרב רוזנגרטן באידיש- מאד מומלץ!!
למי שיש מעט בסיס ראשוני, זה מעולה כי האידיש קלה מאד.

אני השתתפתי בעבר בקורס בב"ב אצל גב' זוסמן, ומאד נהנתי.
השקעתי מאד בש"ב, חזרה על השיעור... והקורס היה מאד יעיל.

• הוסף לסימניות
גב' אטינגר ברח' שומרי אמונים בירושלים היא מורה ותיקה עם הרבה הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת מרדכי;1157742:
גב' אטינגר ברח' שומרי אמונים בירושלים היא מורה ותיקה עם הרבה הצלחות.

אני צריכה בבני ברק.
יש כאן משהי שלמדה באופן עצמאי?

• הוסף לסימניות
יש פה עוד משהי שיכולה להמליץ מתוך נסיון? דרך שיעורים או בדרך עצמאית.

• הוסף לסימניות
אני העשרתי את אוצר המילים שלי עם התקליטורים של ר' קלמן רוזנגרטן-סיפורים מרתקים. (השמעתי לבני וגם אני נהנתי)
וגם התקליטורים של 'מאמע לשון'-שירים, הוסיפו לי מאוד.
מה שלא הבנתי (מילים קשות), שאלתי וקבלתי הסבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;1158478:
אני העשרתי את אוצר המילים שלי עם התקליטורים של ר' קלמן רוזנגרטן-סיפורים מרתקים. (השמעתי לבני וגם אני נהנתי)
וגם התקליטורים של 'מאמע לשון'-שירים, הוסיפו לי מאוד.
מה שלא הבנתי (מילים קשות), שאלתי וקבלתי הסבר.

היה לך קודם רקע של השפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה