דרוש מידע משהו מכיר קבוצה ,פורום או קהילה חרדית של אנשים רגישים מאוד HSP?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קהילה או פורום ,של אנשים מסוג זה ,אם קיימת בציבור החרדי בכלל...

• הוסף לסימניות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על המידע, לא ידעתי שיש לזה שם מקצועי.
מצטרפת לשאלה שבכותרת.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קהילה או פורום ,של אנשים מסוג זה ,אם קיימת בציבור החרדי בכלל...
וואו, אני גם אדם רגיש מאד, אני עכשיו ניסיתי לחפש קבוצה כזאת אבל לא מצאתי משהו חרדי
אני קראתי על זה הרבה מאמרים ומרגישה שיש צורך להעלות את יותר למודעות, אולי לצור קהילה חרדית כזאת או קבוצה שנפגשים או קבוצת ווצאפ רגיל או קולי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו האמת שממש צורם לי שקוראים לזה תסמונת, זו פשוט תכונה שיש לבערך 15 עד 20 אחוז מהאוכלוסיה, שהם רגישים מאד, זו לא הפרעה !!!!!!!! זאת תכונה שכשלומדים אותה ועליה אז אפשר להנות ממנה מאד! מניסיון אישי שלי ושל חברים, מי שרוצה עוד מידע על זה יכול לפנות אלי בפרטי בכיף❤️

• הוסף לסימניות
HSP זאת לא תכונה ייחודית אלא פשוט הגדרה של האנשים היותר רגישים. כולם רגישים במידה כזאת או אחרת, ואלו היותר רגישים 'הומצא' להם שם.
חלק ממנה - המופנמות זו כן תכונה מובהקת יחסית אבל משותפת לחצי מהאוכלוסיה.
וכן כן, קראתי את הספר אדם רגיש מאד, יש שם קצת מניפולציות בנתונים ותערובת של כמה תחומים (למשל לא כל מי שרגיש לרעש רגיש גם לאנשים אחרים, פשוט אין קשר בין התכונות והיא עשתה קצת סלט כדי להמציא הגדרה).
קראתי גם מאמרי ביקורת של פסיכולוגים על הספר שכתבו כך.

• הוסף לסימניות
לא כל מי שרגיש לרעש רגיש גם לאנשים אחרים
נכון לא כל מי שרגיש לרעש רגיש גם לאנשים אחרים אבל כן מי שבעל חדות ועומק, רגישות עמוקה, HSP ואיך שלא תקראו לזה יהיה רגיש לרעש
HSP זאת לא תכונה ייחודית אלא פשוט הגדרה של האנשים היותר רגישים. כולם רגישים במידה כזאת או אחרת, ואלו היותר רגישים 'הומצא' להם שם.
התנגדות!!
וודאי שיש סקלה של רגישות שכל אדם נמצא בה בנקודה שלו לכאן ולשם. אבל התכונה הזאת היא סוג מסוים של רגישות לא רק במובן הרגשי אלא גם במובן הפיזי. כמובן שהיא גם מאפיינת אנשים רגישים בפשט של המילה.

• הוסף לסימניות
וודאי שיש סקלה של רגישות שכל אדם נמצא בה בנקודה שלו לכאן ולשם. אבל התכונה הזאת היא סוג מסוים של רגישות לא רק במובן הרגשי אלא גם במובן הפיזי. כמובן שהיא גם מאפיינת אנשים רגישים בפשט של המילה.
חושבת שמי שהוא לא כזה ו@חרש עץ בטוח לא כזה... לא יבין את זה ועל מה מדובר,
זה פשוט חווית חיים אחרת לגמרי, זה ללכת ברחוב ולתפוס את העולם בצורה שונה,
הכל נחווה, צורת החשיבה והעומק החוויה של החדות יחד עם העומק הרגשי
שיוצר חוויה רגשית, שמי שלא חווה יהיה קשה לו להבין... על מה מדובר
כשפעם הבאתי את השאלון למישהו והוא שאל על כמה דברים מה הכוונה
אמרתי אז זה לא אתה
כי מי שכזה- מבין מיד, ומי שלא מנסה להבין את זה טכני...
בקיצור, מי שכזה כנראה הבין מה שכתבתי
מי שלא- אולי..

• הוסף לסימניות
גם אני בעל רגישות גבוהה מאוד [מאוד ...]
אין לי פרימיום
גם לי יש חלום להקים קבוצה כזו
אגב מיזופוניה זה משהו אחר לא קשור [זה מה שנקרא אבחנה מבדלת...]
אשמח לעזור במה שאפשר
באישי בבקשה

אולי נפתח קבוצה פה בפרוג.

• הוסף לסימניות
תחת קטגוריה "קבוצות מקצועיות" אנו פותחים פורומים פרטיים וסגורים לבעלי מקצוע שמעוניינים בפורום אישי ומקצועי משלהם.

הפורום אמור לענות על תנאי הסף הבאים:
  1. פורום מקצועי.
  2. נישה מקצועית שאין לה מענה במסגרת הפורומים הקיימים באתר.
  3. לפחות 25 משתמשים פעילים מעוניינים.
  4. פעילות בתדירות יומיומית.
  5. מנהל מנוי פרימיום, ליכולת ניהול תקין.
לפתיחת קבוצה מקצועית יש לשלוח בקשה בהודעה פרטית לניהול האתר עם רשימת המשתמשים המעוניינים להצטרף.

ההנהלה תשקול את פתיחת הקבוצה, ללא התחייבות כלל.
המשתמש שפתח את הקבוצה הוא המנהל והאחראי להוספת והסרת משתמשים.
השיח בקבוצה אמור להיות מקצועי וכפוף לכללי הפורום.
קבוצה שתחרוג מהכללים תיסגר לאלתר.
ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות להסיר את הפורומים/משתמשים לפי ראות עיניה.

• הוסף לסימניות
מה זה האשכול שלנו?
ולגבי פתיחת קבוצה, אולי כדאי לפתוח אשכול חדש ששם יהיה הרישום ע"י תיוג (מי שמעוניין שיתייג את עצמו)

• הוסף לסימניות
ולגבי פתיחת קבוצה, אולי כדאי לפתוח אשכול חדש ששם יהיה הרישום ע"י תיוג (מי שמעוניין שיתייג את עצמו)
לפי מה שאני הבנתי מהמנהלים האשכול ננעל עקב שיח לא קשור/ לא ראוי.
ולכן כנראה שרק 'קהילה' תוכל להתגבר על הבעיה במקרה הזה.
אבל מצד שני לא בטוח שזה מתאים שגברים ונשים יהיו יחד בקבוצה כזאת...
בכל אופן אם נפתחת קבוצה כזאת אשמח להצטרף.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....