התייעצות משהו מעניין ליום נישואין בבקשה שתפו רעיונות. תודה לכולם

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הרבה מזל טוב
תלוי מה את מחפשת- יציאה או בבית?
כל זוג ומה שמתאים לו.
לגבי המתנה אני חושבת שכל מה שישמח אותו זה מתאים וזה העיקר
אני חושבת שאין פה עניין של חלוקת תפקידים תכיני את מה שאת יכולה
ומי יודע אולי הוא יפתיע אותך..

• הוסף לסימניות
לא חושבת ששייך פה תפקיד לגבר או לאישה,
זה תלוי בכ"כ הרבה דברים, כל זוג והאופי שלו:)
כנ"ל לגבי המתנה, אם מברגה היא משהו שימושי ונצרך ותשמח את בעלך, זה לגמרי יכול להיות מתנה מתאימה וטובה.
אפשר להדפיס תמונה גדולה, לקנות משהו שימושי שאין (טבע נאות/ שעון/ פיג'מה מפנקת- יש בדלתא פיג'מה זוגית עם הדפס אישי...)
אם לא יצאתם לאחרונה אפשר לשקול(ביחד- זה יום נישואין של שתיכם 😉) איזה סופ"ש מפנק,
או סתם גימיק חמוד- לוגו עם משפט מתאים
(אני עשיתי לאחרונה ליום נישואים שני- טובים השניים, הכנתי לוגו, הדפסתי על 2 קפוצ'ונים הכנתי משחק דאבל וכו' )

• הוסף לסימניות
לא חושבת ששייך פה תפקיד לגבר או לאישה,
זה תלוי בכ"כ הרבה דברים, כל זוג והאופי שלו:)
כנ"ל לגבי המתנה, אם מברגה היא משהו שימושי ונצרך ותשמח את בעלך, זה לגמרי יכול להיות מתנה מתאימה וטובה.
כל מילה, בסלע!!

• הוסף לסימניות
@חיפושית לבנה
בקשר להורדת סרטון חופה של שמחה ליינר מיוטיוב
תוכלי לשלוח לי למייל - eyehudam ג'ימייל?
לא הצלחתי למצוא את ההודעה שלך כאן בפרוג
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאחרונה
אספתי תמונות זוגיות מכל השנה האחרונה
לקחתי כמה גליות נייר אדום וחיברתי
יצרתי צורת לב ענקקקקקקקקקקק
והדבקתי את התמונות עליו ואת הלב על הקיר (יש לנו קיר גדול בחדר)
קניתי קרפים לוילון ליד המיטות
תאורת לד כמו השרשראות של סוכות סביב הלב
על השידה פחיות קוקה קולה וקליק אדום
בקיצור היה יופי
המלצה שלי השקעה בדבר לא חייבת להיות יקרה
עצם ההתיחסות, המחשבה, העבודה, עושים ת'עבודה...

• הוסף לסימניות
2. האם לתת לבעל מברגה ליום נישואין זה מתנה מתאימה??
תלוי מי הבעל ... אם אני יקבל מברגה זה כאילו יהיה רמז שיש הרבה דברים בבית שמחכים זמן רב לתיקון :p
ויש בעלים שיהיו מאושרים עד הגג ומיד ירצו לחפש מה אפשר לחזק בבית

לדעתי זה כמו לקנות לאישה סמרטוט ומגב ליום הולדת..

• הוסף לסימניות
בכלל גם מעניין אותי מאוד לשמוע מכם:
1. האם להכין משהו ליום נישואין זה עבודה של הבעל או של האישה??
2. האם לתת לבעל מברגה ליום נישואין זה מתנה מתאימה??
אשמח לכל תשובה או רעיון שלכם

כל זוג מתנהל אחרת, יש לי חברה שבעלה ממש פעיל בימי נישואין וימי הולדת.
אני לא מכירה את זה אצלי, אצלי אני יותר היוזמת.

אם בעלך ממש ממש רצה מברגה ולא קנה לעצמו אז זו מתנה מצוינת.

תלוי מי הבעל ... אם אני יקבל מברגה זה כאילו יהיה רמז שיש הרבה דברים בבית שמחכים זמן רב לתיקון :p
ויש בעלים שיהיו מאושרים עד הגג ומיד ירצו לחפש מה אפשר לחזק בבית

לדעתי זה כמו לקנות לאישה סמרטוט ומגב ליום הולדת..

יש היום נשים שמבקשות שואב שוטף ליום הולדת - זה מרגש עד כדי כך!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם הגעתם ליום נישואין כנראה עברו כמה אירועים, לפחות 2 ימי הולדת וכבר אפשר לדעת מה הסגנון.
ספיציפית אני חושבת שבמשהו כזה, כיף לדבר ולהתרגש ביחד ולהבין איך רוצים לחוות את זה, אלא אם כן, את רוצה לארגן איזו הפתעה.
בכלל, מכירה זוג שהאישה יוזמת גם את יום ההולדת של עצמה כי בעלה פחות מבין בדברים האלה, אבל הוא זורם עם זה בכיף.
ועוד משהו...שעם החיים מגיעים גם למצבים שלא תמיד צריך / אפשר הפקות ואירועים , לפעמים זה סתם לציין את האירוע בקטנה ובכיף.
לגבי המתנה זה גם אינדבדואלי, את רואה שבעלך אוהב ומתעניין בתיקונים? זה עושה לו סיפוק וחוויה? מן הסתם יהנה וישדרג לו את הביצועים. אם זה לא מעניין אותו אולי זה סתם מיותר...

• הוסף לסימניות
האם להכין משהו ליום נישואין זה עבודה של הבעל או של האישה??
זה לא עבודה, זה כיף, וכל אחד שמרגיש שכיף לו לתת לשני/ה מתכננן את זה בלי לחשוב אולי השני/ה צריך "לעשות" את זה.
אם את מתכננת משהו יקר או יציאה - כדאי לשתף אותו, שיתאים לו גם ושגם הוא יהנה מזה.
אם זה משהו בבית אפשר גם להפתיע (אבל במחשבה, היום הולדת שלי השנה הייתה ביום חמישי, שמרנו את החגיגות לשבת כי בחמישי בערב אין זמן לחגוג ב"ה).
האם לתת לבעל מברגה ליום נישואין זה מתנה מתאימה??
אם שמעת אותו "מתלונן" על זה שאין לו - זו מתנה יפה, יש גברים (כמוני) שאוהבים לתקן דברים לבד וזה ממש חסר להם.
אבל אם זה בא מצידך - שביקשת ממנו לתקן והוא ענה "אבל אין לי מברגה" זה כמו שתגידי לו - קניתי לך מתנה בשבילי...

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי בין הארוסין לחתונה מברגה וזה היה מתנה מושלמת
זה הרבה יותר שימושי מעוד איזה גימיק כמו מטריה עם תמונה שלנו
אבל חשוב לשים לב שזוג שגר ביחידה שכורה אין כ"כ מה לעשות עם מברגה

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות ליום נישואין שאנחנו חוגגים יחד עם ההורים (ממש במקרה........כל שנה ככה)
הפעם יוצא בשבת מחפשת רעיונות מעניינים (לא יוצאים לנופש, מתארחים אצלם)
על הדרך גם כהפתעה לבעלי, תודה מראש.

• הוסף לסימניות
שיר שלך באולפן עם מצגת תמונות/הסרטות מהחיי נישואין - מאד מרגש מניסיון!
אם תרצי אני עורכת מצגות להמון זוגות
אפשר לפנות אלי בשמחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת