כללי משהו מעניין קורה בפונטייפ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1006559:
מבצע מעולה, הייתי רץ על זה אם לא הייתה לי חבילה פתוחה עכשיו אצלם.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1006559:
מבצע מעולה, הייתי רץ על זה אם לא הייתה לי חבילה פתוחה עכשיו אצלם.

נכתב ע"י arye770;1006631:
אין מה לומר, פונטייפ שינו לגמרי את כל הדבר הזה של מכירת פונטים.
גם אני הייתי מצטרף, אבל יש לי חבילה פתוחה גם.....

נכתב ע"י mendalle;1006634:

כנ"ל ;)

מעניין אותי לשמוע מי לא...
זה נשמע שהחבר'ה פה קניינים רציניים בפונטייפ!

• הוסף לסימניות
חח,

מגיע להם לקוחות. עם שירות ויחס כמו שלהם?
הם ראשונים אצלי

• הוסף לסימניות
אפילו שיש לי חבילה פתוחה נראה לי שזה עדיין שווה
ההתחיבות היא קטנה יחסית ו 5 משקלים נוספים על החבילה זה די נחמד (לא נשארו לי הרבה משקלים בחבילה)
תודה לפונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהושע כרמל;1007545:
אפילו שיש לי חבילה פתוחה נראה לי שזה עדיין שווה
ההתחיבות היא קטנה יחסית ו 5 משקלים נוספים על החבילה זה די נחמד (לא נשארו לי הרבה משקלים בחבילה)
תודה לפונטייפ

יהושוע כרמל, אתה בדרן.
נשאר לך בסך הכל משקל אחד בודד בזכות כבר 8 חודשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה