כללי משהו מקלקל את ה"חגיגה"?

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למען ההגינות, המודעה כבר בדפוס (הלקוח היה לחווווווווווווץ!)
אך במבט שני על המודעה,
משהו לא מסתדר לי בעין,
אולי הטקסט העקום, או הצבעים?
אשמח לדעתכם המקצועית.

קבצים מצורפים

• מודעה חגיגת חנוכה.jpg
    KB 267.2 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
דוקא נראה בסדר גמור

• הוסף לסימניות
מריבוי באפקטים ובאלמנטים אין די מרחב בין הטקסטים ובפרט שורה אחרונה של הטקסט , חגיגת חנוכה, מתנגש עם האלמנטים מלמטה

• הוסף לסימניות
מה שלא מסתדר לך בעין זה
הקופוזיציה של הדף עקומה במשהו, וגוף הטקסט הפנימי ישר, זה נראה כאילו (לא ממש) זה טעות, הוא היה צריך גם להיות מעוקם ביחד עם הקומפוזיציה.

אחד הכללים בעיצוב שכן לימדו אותי בקורס (לא בפרוג), לא לעקם בקצת אלא במשהו ניכר, אחרת זה נראה שהיה פה פשל'ה

• הוסף לסימניות
מבין על מה אתה מדבר
אולי מה שמפריע לך זה שהכל מרובע מידי? (לא נראה לי זה השפה של כל המודעה)
בקטנה למה שמת טקסט כתום על מלבן באותו צבע זה מקשה על הקורא

• הוסף לסימניות
חלל,
חסר כאן חמצן.

חוץ מזה זה די בסדר.

• הוסף לסימניות
ה-פ-ו-נ-ט-י-םםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
הפונטים, אני חושבת, של פונטייפ.

אם לא אהבתם, עניין של טעם.
אבל המודעה מצויינת בעזרתם.

• הוסף לסימניות
הפונטים, אני חושבת, של פונטייפ.

אם לא אהבתם, עניין של טעם.
אבל המודעה מצויינת בעזרתם.
הפונט טוב אך לא מתאים לכאן, מדובר פה על חגיגת מבצעים לחנוכה ועם הפונט הזה זה פשוט לא משדר את זה

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה מעולה
רק הפונט בעייתי...

• הוסף לסימניות
הלו???
של מי המודעה???
לוגו? שם חנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;681076:
בקטנה למה שמת טקסט כתום על מלבן באותו צבע זה מקשה על הקורא

נכתב ע"י אלגנט;681071:
ובפרט שורה אחרונה של הטקסט , חגיגת חנוכה, מתנגש עם האלמנטים מלמטה
אכן, הלקוח גם לא אהב את ההתנגשות של הטקסט עם האלמנט למטה,
ובמיוחד שהם אותו צבע.
הוא ניסה לסדר את זה לבד, מקווה שלא הרס את הכל.
נכתב ע"י כוכב103;681182:
הלו???
של מי המודעה???
לוגו? שם חנות?
זה מכירה סתמית, חייב תמיד לוגו??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה