דרוש מידע משהו נראה לי חשוד, דעתכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני קוראת ומזדעזעת!
ולמלשינים לא תיהיה תקווה!
אל תעשו שום דבר שאתם לא יודעים עליו

אתם יכולים להרוס לאדם את החיים
יתכן והוא באמת פודע גונב עגלות ויתכן שהוא מצליח להשיג את העגלות בזול ולמכור ויתכן מלא דברים
אל תעשו שום דבר מבלי לשאול רב קודם

אנחנו יהודים פליז..

• הוסף לסימניות
צריך להכין לו מלכודת, להניח עגלה של בוגבו חדשה ויפה בחדר מדרגות. בבני ברק. ,עם איזה שהוא שבב Gps .
יש באמת מכשיר שקוראים לו איתורן הוא עולה 600 +25 לחודש מנוי לסים. מי ששם בחדר מדרגות עגלה יקרה ומפתה זה נראה לי חובה להניח כזה מכשיר.
אם הייתי מהשומרים או מהמשטרה הייתי עושה את זה באופן יזום.

• הוסף לסימניות
ואולי זה העיסוק שלו והכל באמת כשר והוא לא רוצה לשלם מס הכנסה מע"מ וכו' וזו הסיבה מדוע אין לו כתובת ומדוע הוא מציג את עצמו כאדם פרטי שמוכר באופן חד פעמי. יש לתת את הדעת על כך לפני שפונים לרשויות.
ואולי הוא בכלל עושה את זה לשם שמים.......

• הוסף לסימניות
ברור שצריך לבדוק שאכן החשדות נכונים לפני שמדווחים עליו (אולי לארגון השומרים בב"ב אפשר לדווח רק שיבדקו אותו, בלי שיעשו משהו לפני שהדבר ברור)
אבל אם יש חשדות, זה לא חכמה רק לרשום בצדקנות לא לדווח עליו,
צריך להיות לנו אכפת גם מאלה שאולי נגנבים להם עגלות יקרות בשווי של אלפי שקלים!
כל המרחם על אכזרים וכו,
כמובן לבדוק שוב, ולשאול רב לפני שמדווחים...

• הוסף לסימניות
כל המרחם על אכזרים וכו,
סופו להתאכזר על רחמנים וזה בדיוק מה שרוצים לעשות פה
לגמור על בנאדם שלא יודעים כלום עליו ויתכן שהוא אדם כשר שעובד לפרנסתו

• הוסף לסימניות
ברור שצריך לבדוק שאכן החשדות נכונים לפני שמדווחים עליו (אולי לארגון השומרים בב"ב אפשר לדווח רק שיבדקו אותו, בלי שיעשו משהו לפני שהדבר ברור)
אבל אם יש חשדות, זה לא חכמה רק לרשום בצדקנות לא לדווח עליו,
צריך להיות לנו אכפת גם מאלה שאולי נגנבים להם עגלות יקרות בשווי של אלפי שקלים!
כל המרחם על אכזרים וכו,
כמובן לבדוק שוב, ולשאול רב לפני שמדווחים...
נכון מאוד
אבל כמובן לא נמסור אדם למשטרה
זה לא כזה קלברור שצריך לאכוף אבל לא בדרך כזו במיוחד שמנחשים

• הוסף לסימניות
יתכן שלכן עדיף לפנות לשומרים (עד כמה שידוע לי אלו אנשים חרדים. אני לא טועה, נכון?) ולא למשטרה.

• הוסף לסימניות
סופו להתאכזר על רחמנים וזה בדיוק מה שרוצים לעשות פה
לגמור על בנאדם שלא יודעים כלום עליו ויתכן שהוא אדם כשר שעובד לפרנסתו

אם הוא אדם כשר שעובד לפרנסתו, אין קל מלהוכיח זאת.

שיסביר ממי קנה כל אחת מהעגלות שברשותו.
יש פה 5 עגלות למכירה? אמורות להיות חמש משפחות שמכרו לו אותן באופן חוקי וכשר.
לוקחים שמות ופרטים של חמש המשפחות, מרימים טלפון לאימות לכל אחת מהן (עם שאלות ידע, לוודא שאלו לא משת"פים נוכלים).

• הוסף לסימניות
ואם הוא כשר ולא חוקי?

השאלה מי בודק אותו.
אם זה גוף פרטי כמו 'השומרים', לא יקרה לו כלום.
וגם המשטרה, רוב הסיכויים שלא תעביר מידע למס הכנסה. אין סנכרון בין הגופים, במקרים קלילים כאלו.

• הוסף לסימניות
פניתי לשומרים.
הם טוענים שהסיפור מוכר אבל המשטרה לא משתפת פעולה.
להם יש סיפורים דחופים יותר ואין להם מה לעשות בנידון.

תכלעס,
שימרו על הרכוש שלכם. הכי שאפשר. כי אף אחד לא יעשה את זה במקומכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה