דרוש מידע משהו נראה לי חשוד, דעתכם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עכשיו פותחת את האתר של יד 2, 5 מודעות ברצף, מוכרות עגלות בוגבו בי,בבני ברק עם אפשרות איסוף לכמה ערים, נראות במצב מצוין והמחיר עליהן פחות מ3000 ש"ח, ונראה שהעגלות פורסמו על ידי אותו אדם, לא מריח לכם חשוד? כמו למשל האפשרות שאלו עגלות גנובות? כי לא עולה לי סיבה אחרת...
1629062333258.png

• הוסף לסימניות
ואווו מטורף
נראה חשוד מאוד
הזויי תשאלו את הבנברקים אם ידוע להם לאחרונה על גניבת עגלות בוגבו

• הוסף לסימניות
עכשיו פותחת את האתר של יד 2, 5 מודעות ברצף, מוכרות עגלות בוגבו בי,בבני ברק עם אפשרות איסוף לכמה ערים, נראות במצב מצוין והמחיר עליהן פחות מ3000 ש"ח, ונראה שהעגלות פורסמו על ידי אותו אדם, לא מריח לכם חשוד? כמו למשל האפשרות שאלו עגלות גנובות? כי לא עולה לי סיבה אחרת...
צפה בקובץ המצורף 948811
אולי כדי לשלוח למשטרה שתבדוק

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי את זה לפני כמה חודשים כשרציתי לקנות בוגבו מיד 2,
את האמת לא עשה לי חשק לקנות עגלה שהרימו למישהו...
וגם שלא בא לי להחזיק כזה "נכס" בחדר מדרגות.( בנין בלי מעלית, קומה שלישית, מדרגות צרות)

• הוסף לסימניות
תראי שגם בתמונה זה נראה שצילמו את כל העגלות באותו מקום,
את יכולה לראות בצד קצה של ארון,
ורק העגלות הם אלו שמשתנות......
לא מזמן משהי פה העלתה באשכול שעוקצים ביד 2,
משהו בעל ואישה, שהבעל הוא השליח...לא זוכרת במדויק את הפרטים, אפשר לעשות חיפוש,
אבל זה אכן מחשיד מאד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תראי שגם בתמונה זה נראה שצילמו את כל העגלות באותו מקום,
את יכולה לראות בצד קצה של ארון,
ורק העגלות הם אלו שמשתנות......
לא מזמן משהי פה העלתה באשכול שעוקצים ביד 2,
משהו בעל ואישה, שהבעל הוא השליח...לא זוכרת במדויק את הפרטים, אפשר לעשות חיפוש,
אבל זה אכן מחשיד מאד!
מדובר בסוחר של עגלות יד שניה, מה מקורם? לא ידוע, אבל יש כמה ניקיות שקנו ממנו והיו מרוצות מהעגלות שמכר להם.
לא קשור לסיפור של העוקץ ביד 2, שאני פרסמתי.

• הוסף לסימניות
גם זה נמצא פה
רק שפעם כנראה היה יותר זהיר
ופרסם בהפרש של חודשיים
@אש קודש! שים לב שהוא מפרסם
בעוד שמות וכן זה חשוד
לא בגיל של חבורת תרי"ג
אולי חבורת מצוות

• הוסף לסימניות
היא פירסמה מספר נייד ,
למי שיש אפליקציה מזהה שיחות יוכל לבדוק אם זה אמיתי?

050-9135459 -נריה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רכשתי ממנו עגלה לפני חצי שנה ומרוצה הוא הביא לי אותה עד הבית דוקא אדם נחמד
מה שיש לו זה הסכמים עם חנויות שמשכירות לכמה חודשים עגלות והוא מוכר אותם הוא אמר זאת במפורש.

• הוסף לסימניות
מה שיש לו זה הסכמים עם חנויות שמשכירות לכמה חודשים עגלות והוא מוכר אותם הוא אמר זאת במפורש.
נשמע לא אמין במיוחד.
מעולם לא שמעתי על חנויות שמשכירות עגלות... ולא על אנשים ששוכרים עגלות לכמה חודשים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה