משהו נתקל בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב ופתאום מופיעה ההודעה הזו
אשמח לעזרה מה פשר ההודעה

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שרק הרואו לא עובר מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהקובץ פגום (קורה לפעמים שהמצלמה לא גמרה לרשום אותו נכון)

או מסתבר יותר שיש בעיה בחיבורים נסי להחליף קורא כרטיסים או את כניסת הUSB

• הוסף לסימניות
תעלי את התמונות דרך DPP התוכנה של קנון.

• הוסף לסימניות
החלפתי USB לא עזר,
פתחתי דרך DPP הוא פתח חלק מהתמונות גם את הרואו, אבל יש עוד חצי מהתמונות בערך 200 תמונות שהוא לא פתח. הוא מראה על 5 תמונות איקס.
אם זה באמת פגום יש דרך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי, אבל נשמע לי יותר כמו וירוס. יכול להיות?
(אולי העברת את הכרטיס ממצלמה למצלמה, או שאת משתמשת בקורא כרטיסים- ואז יכול להיות שבו יש וירוס- קרה לי פעם במצלמה הביתית- שבקורא היה וירוס ועשה לי משהו דומה.... לא זוכרת כבר, כמה שנים טובות..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2042482:
לא נתקלתי, אבל נשמע לי יותר כמו וירוס. יכול להיות?
(אולי העברת את הכרטיס ממצלמה למצלמה, או שאת משתמשת בקורא כרטיסים- ואז יכול להיות שבו יש וירוס- קרה לי פעם במצלמה הביתית- שבקורא היה וירוס ועשה לי משהו דומה.... לא זוכרת כבר, כמה שנים טובות..)

לא העברתי את הכרטיס לשום מצלמה אחרת וגם לא משתמשת בקורא כרטיסים. ישירות מהמצלמה למחשב עם USB

מי יכול לענות על דברים מהסוג הזה? טכנאי מחשבים ידע או מאיפה שקניתי את המצלמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה