משהו נתקל בשריטות בסינטיק?

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מוצאת על המסך שלי לפחות 4 שריטות קלות אבל קיימות מה? מי? איך? אחריות? למשהו יש מושג פניתי לתמיכה הם אמרו שזה בגלל טבעות או העט כל זה לא קרה לי ולא ענו לי על אחריות עד שאזכה לתשובה מהם אני שואלת אתכם מנסיון
איזה תסכול כל כך הרבה כסף זה עלה ...

• הוסף לסימניות
גם לי לצערי יש.
גם לא ברור איך

• הוסף לסימניות
בדיוק שבוע שעבר אחד מציירי הדור האיר את עיני שבסינטיק יש טפט ציפוי..רק בחברה כמובן יגידו שלא..כדי שנקנה חדש!

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת אפשר לקנות טפט כזה איפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1875785:
מה זאת אומרת אפשר לקנות טפט כזה איפה?

אז זהו...
הם לא מנדבים מידע וצריך לברר
אני אשמח אם תצליחו. במו עיני ראיתי את התחלת התקלפות הטפט

• הוסף לסימניות
בהוראות כתוב להקפיד לנקות כל פעם את המסך מאבק ושומן,
כי כשמציירים על הלכלוך העט יכול לשרוט,
לכן כדאי להקפיד,
ועוד דבר שכתוב, שאם הרבה זמן לא מחליפים חוד אז משתנה הצורה שלו ולפעמים הוא נהיה שורט, לכן- כדאי להקפיד על 2 הדברים!
(ולהקפיד לקרוא הוראות יצרן)

עוד דבר, העט שנקרא artpen , יש לו חוד עם שיפוע (כמו טוש מרקר)- שמנסיוני המר במסך של סינטיק קומפניון- הוא ממש שורט, לכן כדאי להקפיד לזהר גם ממנו,
יש לו גם חודים רגילים אבל. (נ.ב: העט בעצמו- מומלץ בחום מאחר ויש לו רגישות גם לסיבוב 360 מעלות, מנגה לא תומכת בזה אבל פיינטר ופוטושופ כן.)

• הוסף לסימניות
אני חייבת לציין שקראתי הוראות יצרן ואני מנקה אותו דרך קבע כל בוקר לפני עבודה עם מטלית של משקפיים ונזהרת בו כערכו ועדיין יש שריטות ואותי מענין האחריות האם הם צריכים לקחת אחריות על שריטות או שלא
אני משתמשת בחוד אפור עגול למטה בשימוש מאסיבי חודשיים בערך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;1875902:
אני חייבת לציין שקראתי הוראות יצרן ואני מנקה אותו דרך קבע כל בוקר לפני עבודה עם מטלית של משקפיים ונזהרת בו כערכו ועדיין יש שריטות ואותי מענין האחריות האם הם צריכים לקחת אחריות על שריטות או שלא
אני משתמשת בחוד אפור עגול למטה בשימוש מאסיבי חודשיים בערך

בצחוק כתבתי את הקטע שצריך לקרוא הוראות,
בכל אופן עוד דבר שנזכרתי שקראתי באיזה מקום,
שלפעמים אם העט נופל, והוא נופל על החוד, זה מועך את הצורה של החוד ונהיה שפיץ וזה יכול לשרוט. אז בקיצור כדאי מדי פעם להציץ על החוד לראות שהוא עגלגל.

וגם- אם זה מסך טאץ', כמובן שצריך להזהר מציפורנים ארוכות.
זהו! תם ונשלם הוראות יצרן, פרי עיטי.
לגבי אחריות אין לי מושג, והניחוש שלי שאין על שריטות אחריות,
ולגבי מה שמוטי הלר כתב, ראיתי פעם באיזה מקום איך להחליף את הציפוי, אם אזכר או אמצא משהו אכתוב פה.
בהצלחה.

תוספת- עכשיו נזכרתי שגם קראתי שמישהו פשוט הוריד את הציפוי ונשאר בלי,
זה גם אפשרות אבל אם עושים ככה אז בוודאי שמאותו יום צריך להיות סופר זהיר, ולא רק זהיר רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה