משהו נתקל בתופעה

• הוסף לסימניות
ישבתי שעות ונסתי להבין מה הבעיה משהו אולי נתקל בבעיה הזאת ויודע מה הפיתרון?
התמונה ממש לא אמורה לצאת שרופה

קבצים מצורפים

• 67878.jpg
    1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תבדוק הגדרות רנדור, תאורה, מצלמה, טקסטרות (פחות סביר שזאת הבעיה, מכיון שהבעיה בכל התמונה, אא"כ עשית משהו זהה לכל הטקסטורות), כמו-כן כזכור לי למקס יש הגדרה מיוחדת לגאמא, שלא קשור לווירי, תבדוק על כמה היא.
אם אינך מוצא משהו תעלה לפורום תמונות מסך של כל הנ"ל.
בעז"ה, אשמח לעזור אם אני אוכל, אך קשה לומר בלי לראות את הנתונים.

• הוסף לסימניות
ראשית תודה רבה
בדקתי כל מה שיכולתי ושרנדרתי בפחות דגימות(איכות ירודה) הוא נתן תוצאה רגילה אני משתמש ב-Light cache כך שלא נראה שיש בעיה בהגדרות הכלליות
אני ממש אובד עצות

• הוסף לסימניות
בס"ד.

משה בוקר טוב .
אם מדובר ב-3ds Max , תיקח את כל האובייקטים מהסצנה הנוכחית ותעביר אותם לדף חדש בתוכנה (אל תעביר את כל מה שקשור לתאורה!) תפעיל תאורה חדשה ותרנדר שוב , מניסיון ברוב המקרים זה פותר את הבעיה .

נ.ב.
בדרך כלל בעיה זו נובעת מכך ששמת שמש של ווירי בסצנה , ולאחר מכן הורדת אותה , אתה הורדת אותה אבל היא את עוצמת התאורה שלה השאירה לך "ברוב טובה" ...

דרך אגב , לפי איך שזה נראה מבעד לשרוף , זאת סצנה משובחת .. הלא כן ?

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני יעשה את זה
כן שבוע עבודה +2 משמר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;955205:
תודה רבה אני יעשה את זה
כן שבוע עבודה +2 משמר

רואים , יש תוצאות ...

• הוסף לסימניות
כן זה עזר המון תודה אני יפרסם את זה בקרוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;955282:
כן זה עזר המון תודה אני יפרסם את זה בקרוב

אני שמח מאוד שהייתי לך לעזר .

מחכים לתוצאות מוישה ....

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבעיה היתה כאוסטיק אני בודק את זה כנראה שצריך לרסן אותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;955527:
נראה לי שהבעיה היתה כאוסטיק אני בודק את זה כנראה שצריך לרסן אותו

אל תרסן אותו, תבטל אותו, לא בטוח שאתה צריך את זה בסצנה.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לבודד אותה בשכבת רנדור בפני עצמה ואז לעשות לה קאוסטיקס.
אם צריך, אל תשכח לתת שיידר שחור לשאר המודלים שבסצינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י התלתסיט;955188:
בס"ד.
נ.ב.
בדרך כלל בעיה זו נובעת מכך ששמת שמש של ווירי בסצנה , ולאחר מכן הורדת אותה , אתה הורדת אותה אבל היא את עוצמת התאורה שלה השאירה לך "ברוב טובה" ...

איך מסירים אותה לגמרי בל סימני דרך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;955867:
איך מסירים אותה לגמרי בל סימני דרך?

אין לי מושג , כי אם היה לי , לא הייתי ממליץ למוישה להעביר את כל האובייקטים לדף חדש .

נ.ב.
אם את ביום מן הימים תעלי על פתרון להסרה לצמיתות של השמש ללא עכבות , אשמח לדעת עליו .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י התלתסיט;957505:
אין לי מושג , כי אם היה לי , לא הייתי ממליץ למוישה להעביר את כל האובייקטים לדף חדש .

נ.ב.
אם את ביום מן הימים תעלי על פתרון להסרה לצמיתות של השמש ללא עכבות , אשמח לדעת עליו .

בויריי למאיה עושים דליט בהגדרות וזה מוריד לגמרי את השמש ללא עכבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;957544:
בויריי למאיה עושים דליט בהגדרות וזה מוריד לגמרי את השמש ללא עכבות.
הלוואי וזה היה עובד כך ב-3ds Max

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה