דרוש מידע משהו פעם תבע בבימ"ש לתביעות קטנות? עצה בבקשה... קצת דחוף!

• הוסף לסימניות
שמגישים תביעה בתביעות קטנות הבית משפט בדרך כלל שולח את המכתב, במקרה שהוא לא רוצה לקבל את המכתב יש בזה כללים שאפשר לבקש תחליף המצאה כמו לתלות על הדלת שלו וכדומה.
בכל מקרה גם אם לא תמצא אותו ותרצה לחזור מהתביעה תוכל לבקש מהשופט לחזור מהתביעה מהסיבה שלא מצאת אותו, לי יצא לבקש את זה והשופט החזיר את האגרה ששילמתי אבל אני לא בטוח שזה תמיד.

• הוסף לסימניות
יהיה הכי טוב להתקשר למזכירות בימ"ש ולשאול, יש לזה פתרונות כמו כל מה שכתבו פה והם יוכלו לומר לכם בדיוק. מבחינתכם יותר טוב שלא יקבלו ככה תוכלו להגיש בקשה לשיפוט מוקדם בהעדר כתב הגנה.
מהניסיון שלי עו"ד לא תמיד מבינים בתביעות קטנות, א"א להביא עו"ד לתביעות קטנות והם מעולם לא התעסקו בזה.

• הוסף לסימניות
באופן כללי זה תרגיל מוכר לא לקבל את המסמך.
בדך כלל השופטים לא אוהבים את ה'חכמות' האלו והם מקילים בעניין.
מה כדאי לעשות.
א. לשלוח לו במייל והוא יתקשה לטעון שהוא לא ראה.
ב. יש לדואר ישראל שירות של שליח שבמידה והמקבל מסרב הוא כותב שסירב לקבל [סירוב לקבלה זה קבלה].
ג. יש חברות שעושות 'מסירה משפטית' וזה עולה כמה שקלים.
לדוגמא לא בדקתי אותם ויש עוד חברות

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה בעניין
משהו מכר לי מוצר ביד 2 משהו שעולה אלפי שקלים
האמת! שהאמנתי לו על תקינות המוצר
הוא הגיע אלי הניח את המוצר שילמתי , ואח"כ ראיתי שזה לא עובד כמו שצריך
לאחר בירור הבנתי שהמוצר יתקלקל אצלו בצורה שא"א לתקן והוא מכר לי אותו מקולקל
יש לי הוכחות לזה ואפי' הודה לי על זה
לבקשתי שיחזיר את הכסף ---- מתחמק כל הזמן ולא עונה לשיחות
הגשתי תביעה לתביעות קטנות אבל חוץ מאת מספר הטל' שלו אין לי שום פרטים עליו
שלחתי הודעת ווצאפ על תאריךהמשפט הוא ראה אתה ההודעה אבל בבית משפט אמרו לי שזה לאמספיק
תכלס אין לי איך להגיע אליו ותאריך המשפט כבר קרב אם אני לא ישיג הוכחה שהודעתי לו על המשפט הוא אני יפסיד גם את הסכום על פתיחת תיק
מה אפשר לעשות ?
אשמח על כל סיוע בעניין
תודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה