משהו קטן ונוח....

• הוסף לסימניות
אפטר יפהה
חבל שאין לזה סאונד

• הוסף לסימניות
אפטר יפה, אבל בשורות לקראת סוף הקליפ המעבר לא מושלם, תני אולי יותר תזוזה ואז.

• הוסף לסימניות
או יפה!
יש חלקים שעדין יש מה לשפר אבל זה הרבה יותר טוב מהרבה חומרים אחרים שהועלו לאחרונה לפה, כל מסך לא יותר מ3 שניות, מעניין את העין, הדבר היחידי שהייתי משפר פה זה יותר בקשר לאפקטים/אנימציה אבל זה ממש בקטנה.

נ.ב. אינני עורך וידאו.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקבל ביקורת...
מראה שהתענינתם...
אז ככה...
המהירות- זה בקשת הלקוח.
הסאונד - זה עולה למסכי פרסום ללא סאונד.
המעבר - תודה על הערה במבט שני אולי אני ינסה לשפר שם משהו
האפקטים - בהשוואה למה ששילמו זה מעל ומעבר...

ואם אתם סקרנים כמה שלמו, אין לי בעיה להגיד
רק אני רוצה לשמוע לפני כמה בעינכם זה שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chefzi;1069762:
איזה כיף לקבל ביקורת...
מראה שהתענינתם...
אז ככה...
המהירות- זה בקשת הלקוח.
הסאונד - זה עולה למסכי פרסום ללא סאונד.
המעבר - תודה על הערה במבט שני אולי אני ינסה לשפר שם משהו
האפקטים - בהשוואה למה ששילמו זה מעל ומעבר...

ואם אתם סקרנים כמה שלמו, אין לי בעיה להגיד
רק אני רוצה לשמוע לפני כמה בעינכם זה שווה?

את בטוחה שאת רוצה להגיד...?

• הוסף לסימניות
כן. בשביל אלו שעדין לא עשו את הטעות שלי...
לפחות שילמדו מטעויות של אחרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה