כללי משהו קטן לחנוכה

• הוסף לסימניות
שעוונית שכבר נשלחה ללקוח, (אסיפת מדריכות בבית ספר) אבל מענין אותי לשמוע את חוות דעתכם כבר שנים שלא העליתי לכאן עבודה שלי.

קבצים מצורפים

• חנוכה.jpg
    KB 153.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מוצלח במיוחד.
קצת נגיעות של צבע ברקע לא היו מזיקות בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;484823:
מוצלח במיוחד.
קצת נגיעות של צבע ברקע לא היו מזיקות בכלל.
יכול להיות לא ניסיתי, הלקוחה בקשה שיהיה בצבעים שחור לבן צהוב, וברקע לא יכולתי להוסיף יותר צהוב כדי לשמור על ההבלטה של הנר.

• הוסף לסימניות
תנסי לתת לפס שהנר עומד עליו איזה ציאן חזק או סגול או אדום ותראי ישועות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
צל קטנצ'יק, כהה ממש, מתחת לנר יתן לו יציבות. הוא נראה מרחף.
והחלק העליון של ההשתקפות צריך להיות קעור ולא קמור ולהתחיל באותו קו של תחתית הנר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באמת צריך קצת צל בתחתית הנר עבור היציבות.
וכן הטקסטים משמאל צריכים אולי להיות באמצע ולא כ"כ למעלה.

• הוסף לסימניות
שעוונית- מפה אישית מתחת לצלחת.
מדפיסים על A3 או A4 עם ציפוי למינציה זה מתנקה בשניות.

• הוסף לסימניות
הצחקתם. שעוונית זה מזכיר לי את המפות המגעילות של פעם.
"פלייסמנט"

• הוסף לסימניות
הצחקתם. שעוונית זה מזכיר לי את המפות המגעילות של פעם.
"פלייסמנט"

• הוסף לסימניות
וגם את נייר השעווה שעליו היו מכינים את החומר לשיכפולים בביה"ס (בימי אנטיוכוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה