כללי משהו קיבל למייל מבצע של פונטייפ? משתלם?

• הוסף לסימניות
מנוי חודשי של 39 שקלים בלבד!!!
כל חודש ניתן לבחור 5 משקלים = 7.8 ש"ח למשקל!!! (מחיר שקשה למצוא גם ברכישת חבילות ענק).

• הוסף לסימניות
למשך כמה זמן ההתחייבות?

• הוסף לסימניות
חצי שנה

• הוסף לסימניות
אני לא מתאפק מלומר - וואאאאאאאאוווווו!!
רעיון אדיר! איך לא חשבו על זה קודם...

מענה מלא לצורך החדשנות התמידית...

• הוסף לסימניות
מעניין, לא קיבלתי את המייל...
אולי זה מבצע רק ללקוחות חדשים ולא ללקוחות "משומשים"... ;)

• הוסף לסימניות
עכשיו מה שנותר הוא למלא את מצברי הפונטים יותר ויותר כדי שאלה שקנו בסיבוב הראשון ובסיבוב השני יוכלו להמשיך כך גם בעתיד.

• הוסף לסימניות
אז בעצם זה יוצא 30 משקלים ב-234 ש"ח עם פריסת הבחירה על פני 6 חודשים.
מחיר רצפה...

• הוסף לסימניות
אני הולך על זה, כנראה.
משתלם במיוחד והוצאה לא מורגשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;992261:
אני הולך על זה, כנראה.
משתלם במיוחד והוצאה לא מורגשת.

כנ"ל, ויש לציין שאם מישהו 'מביא חבר' הוא מקבל עוד משקל כל חודש למשך שישה חודשים!!! [שאז יוצא לו 36 משקלים ב 234 שקל שזה יוצא 6.5 שקל כל משקל!!!]
מי רוצה להגיד שהוא הגיע ממני?:D

• הוסף לסימניות
אני בהלם :rolleyes:

• הוסף לסימניות
איך אפשר להצטרף???

• הוסף לסימניות
דרך האתר של פונטייפ, פשוט תרשום בגוגל ותגיע ישר.

• הוסף לסימניות
מבצע מצויין, מתאים לי בול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה