שיתוף > תנו לי מחמאה משהו קצת שונה..

• הוסף לסימניות
טעימה קטנטנה מצילומי גיל שנה
וכן, על הסירה הזו גם העזתי לחלום וסופסוף לצלם איתה :)

7P0A5725.jpg

7P0A5715.jpg

7P0A5728.jpg

• הוסף לסימניות
וואו מושלם!!
הראשונה פוסטר!
מאיפה הסירה הזו??
והלוקישן...

• הוסף לסימניות
מטורף!!!!!!!
מזה הסירה המגניבה הזאת???
ואיך היא נכנסה לכם למכונית?

• הוסף לסימניות
משגע!
הצבעים והעיבוד מהממים!

• הוסף לסימניות
אמאלה, כל פעם אני חושבת איך את סוחבת ומאגנת את כל הדברים האלה!!!
האמת שהתינוק עם מבע של ילד בן 3 לפחות...
סט מקורי, ברמה מעל, יפהפה!

• הוסף לסימניות
בלתי שגרתי!
אהבתי ממש!!!
אין על הגיל הדבש הזה!!!!!
רק תגלי לי איפה מאחסנים את הדבר הענק הזה...

• הוסף לסימניות
ואוו מטורף!!
תקשיבי חתיכת חלום היה לך :)
והביצוע שלו מהמם

• הוסף לסימניות
מיוחד
הראשונה מטורפת לגמרי!

• הוסף לסימניות
גנבת לי אותה בסוף בלי שראיתי?! ;)
סתם, זה נראה גדול יותר משלי.
תמונות מתוקות ויפות!

אגב
זה לא יציב בעיקרון למצב שכיבה הזה.
היא לא נפלה לך?!

• הוסף לסימניות
התמונות מדהימות!
ממש אהבתי איך היא קטנה כזאת לעומת הסירה

• הוסף לסימניות
משגע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה