דרוש מידע משהו קרה לנטפרי?

• הוסף לסימניות
yossi-g103netfree38

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תכתבי בפורום נטפרי
יש סיכוי שמישהו מהמנהלים יראה את ההודעה.
או שהם לא מגיבים כי הם כבר מודעים לבעיה ומטפלים בה.

• הוסף לסימניות
לכן העליתי לכאן,
מקוה שמישהו יוכל להעביר להם,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אצלי יש בשבוע האחרון תקלה אחרת,
מידי פעם נפתחת כרטיסיה חדשה של נטפרי, שמופיע בה התפריט שיש להם בצד.
מצרפת צילום מסך שתבינו....
ניסיתי להבין מה הטריגר לחלונית. שמתי לב שהרבה פעמים כשאני פותחת GPT זה נפתח, אבל היו פעמים שפתחתי דברים אחרים והכרטיסיה שלהם נפתחה....
עוד מישהו נתקל?
1762377100254.png

• הוסף לסימניות
גם אצלי נפתח לאחרונה ערוץ הכנסת אף על פי שראו בו נשים (אמנם לא היתה בעיה של צינעות
אבל בכל אופן זה לא היה אמור להפתח).

• הוסף לסימניות
לי נפתח שבוע שעבר סירטון של מתכון של מישהי ממש חמודה, בד"כ הסירטונים שלה די נחמדים והיא אפילו מזכירה שהיא מכינה את זה לכב' שבת או שהיא מכינה בגירסת פרווה כי אחרי הסעודה בשבת בשריים, חשבתי שהיא דתיה, אבל שבוע שעבר חיפשתי מתכון לעוגה כלשהיא ונפתח לי סירטון שלה ופתאום ראו אותה ממש לא צנועה, אפשר לומר חשופה, הייתי ממש המומה, נס שאף אחד מילדיי או בעלי היו לידי, אבל מיד פניתי לנטפרי וממש בתוך דקות ספורות הסירטון נחסם, מעניין איך בכלל זה נפתח אולי באמת קשור לאוטומציה...

• הוסף לסימניות
לי נפתח שבוע שעבר סירטון של מתכון של מישהי ממש חמודה, בד"כ הסירטונים שלה די נחמדים והיא אפילו מזכירה שהיא מכינה את זה לכב' שבת או שהיא מכינה בגירסת פרווה כי אחרי הסעודה בשבת בשריים, חשבתי שהיא דתיה, אבל שבוע שעבר חיפשתי מתכון לעוגה כלשהיא ונפתח לי סירטון שלה ופתאום ראו אותה ממש לא צנועה, אפשר לומר חשופה, הייתי ממש המומה, נס שאף אחד מילדיי או בעלי היו לידי, אבל מיד פניתי לנטפרי וממש בתוך דקות ספורות הסירטון נחסם, מעניין איך בכלל זה נפתח אולי באמת קשור לאוטומציה...
תמיד נפתח לכם הסרטונים, ורק החידוש שכעת נפתח סרטון שהיא לא צנועה?
זה מוזר, כי סרטונים שרואים אשה לא אמורים להפתח, גם אם היא ממש צנועה.

• הוסף לסימניות
נטפרי לאחרונה על הפנים
הכל.. הgpt שחוסם כל מילה שניה בלי קשר קופץ כל הזמן נטפרי לא מרשה לדבר על זה בלי קשר ובלי פשר
הקטע שאי אפשר בכלל ליצור תמונות יהודיות כי אסור שום איזכור דתי
.. התמונות בגוגל.. (כבר שבועיים בערך שלא עולה לי בגוגל תוצאות תמונות בכלל
רק אם אני עושה גלישה בסתר משהו מוזר)
בקיצור
מעצבן ברמות
ועוד יותר מעצבן ההרגשה של הידיים כבולות אין לי באמת לאיפה לעבור. כל השאר הסינונים יותר פתוחים
חשבתי לעבור לנתיב אבל הבנתי ששם מלא דברים חסומים ביוטיוב. ז"א צריך לשלוח כל דבר לפתיחה נשמע מעייף

• הוסף לסימניות
תמיד נפתח לכם הסרטונים, ורק החידוש שכעת נפתח סרטון שהיא לא צנועה?
לא, ממש לא
אף פעם לא רואים מי זו האשה, תמיד רואים את כפות ידיה היוצרות, אבל בסירטון הזה ראו מש אותה וזה מה שהיה מוזר ולא נעים, בשום פנים ואופן לא ראו אותה בשאר הסירטונים....

• הוסף לסימניות
לדעתי צריכים באמת לסגור את האשכול ורק לשאול את נטפרי על זה.
האשכול הזה חשוב,
כי אני לדוגמא חשבתי שנתקלתי בנפילה נקודתית של נטרפי ואפילו לא חשבתי להתלונן על זה,
אבל אחרי שהציפו את הבעיה כאן הבנתי
שישנה איזה תקלה מערכתית אצלם והם צריכים לעבוד על זה.

• הוסף לסימניות
שאלה: איך עושים חסימה על המחשב של נטפרי זאת אומרת שגם שאני לא מחובר עם סטיק יש לי סינון, פעם הבנתי שיש כזה דבר.

• הוסף לסימניות
האשכול הזה חשוב,
כי אני לדוגמא חשבתי שנתקלתי בנפילה נקודתית של נטרפי ואפילו לא חשבתי להתלונן על זה,
אבל אחרי שהציפו את הבעיה כאן הבנתי
שישנה איזה תקלה מערכתית אצלם והם צריכים לעבוד על זה.
האשכול הזה מאוד מאוד חשוב,
אבל אם יש בזה בעיה עם אידישקייט אז סוגרים את זה,
בפרט שלא ייצא כלום מפה רק מהתקשרות עם נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה