- הוסף לסימניות
זה המייל שקיים במדיניות פרטיותתפס את עיני המשפט האחרון
ועוד הרבה דברים טובים היו ועוד יהיו בעז"ה
בית משפט תביעות אכזבות בתי דין וכו' וכו'
toar2byachad gmail.com
זה המייל שקיים במדיניות פרטיותתפס את עיני המשפט האחרון
ועוד הרבה דברים טובים היו ועוד יהיו בעז"ה
בית משפט תביעות אכזבות בתי דין וכו' וכו'
אם את לא מקבלת תואר (או גרוע מזה, מקבלת "תואר" מזוייף שלא נרשם במל"ג), אז לאהעיקר שאפשר לקבל החזר לא?
רק לגבי המחיר של ההחזר. זה פשוט התשלום של שנת לימודים בתואר לחינוך. זה סכום קבוע. לכן פירטו בצורה הזו.אין לי שום ענין לפסול מודעה או מוסד שמבטיח הרים וגבעות.
אבל אני לא יכולה לשמוע אנשים מייללים בתחקירים ובכתבות, ומתלוננים שעבדו עליהם, שדדו אותם, סחטו אותם או פגעו בהם, כשהיו להם כל-כך הרבה הזהרות מקדימות. זה מכאיב לי מאוד.
הזהירות אף פעם לא הרגה אנשים, התמימות כן!
תיהיו עירניים בבקשה, תלמדו מה הם הסימנים החשודים לאי-אמינות, תבררו היטב לפני שאתם סוגרים ונותנים פרטי אשראי. תהיו חכמים ותחפשו את הגוף שמאחורי כל מיזם שהוא.
אם יש לכם מספיק כסף ובא לכם להמר - אוקי, בכיף, תהנו וספרו אחר כך איך היה...
אבל אם אתם הולכים למקומות אנונימים בשביל לחסוך כסף - כדאי שתוודאו שזה יסתיים בחיסכון ולא באכזבה ובאובדן הכסף שלכם.
זה הכל, מבקשת בשבילכם - לא בשבילי.
למתעניינים מהם הסימנים שאני רואה במודעה הנ"ל:
1. אין במודעה שם של המכללה שמאחורי, אולי הם אומרים בשיחה טלפונית אבל למה לא כתוב?
2. במודעה כתוב זמני הלימודים במדוייק. בד"כ דברים כאלו לא כותבים במודעה לציבור, אולי בסילבוס למתעניינים.
3. כתוב סכום מדוייק של המלגה, זה חריג, בד"כ במודעות כאלה כתוב "עד סכום XXX למלגה" ולא מדוייק.
4. יש יצירת קשר בוואצפ ובמייל, אין אתר?????
5. המייל הוא של ג'ימייל, חינמי ואנונימי. למכללה רשמית אמור להיות דומיין משלה...
6. המודעה מעוצבת ברמה נמוכה מאוד. אם הם מקבלים תקציבים - איפה המעצבים שלהם? הקופירייטרים?
באופן כללי - בשביל לדעת איך אמור להיראות מודעה המפרסמת לימודים לתואר שני, פשוט תבדקו איך ניראות המודעות של המכללות המוכרות והוותיקות, ההבדלים זועקים לשמים...
בגלל שזה ייעודי לחרדים והם לא רוצים שהמסלול הרגיל שלהם בתל חי יסגר.....התקשרתי
נשמע מהמם
אבל למה כשאני מתקשרת לתל חי הם לא מוכנים לומר מפורשות שזה קשור אליהם?
מה גם שזו רק שנה שניה עדיין אין מי שקיבל באמת דרכם את התואר סופית
כולם בתהליך
משאיר עם סימני שאלה לא ברורים
דף נחיתה במקום אתר, מעניין מאוד...מוזמנת לקרוא כאן עלינו: https://toarbyachad.co.il/
אהמממ.... לא נשמע טובבגלל שזה ייעודי לחרדים והם לא רוצים שהמסלול הרגיל שלהם בתל חי יסגר.....
כי כולם ירצו את ההוא החינמי.
זה מסובך
אגב, רק לי הפרסומת נראית כפרסומת למשחקיה?
מתלבטת בין משחקיה לקורס אירובי במתנ"ס![]()
רואה שהכרעת...נותן רושם של ג'ימבורי.
לחלוטיןאם כבר, אני לא חוששת מהונאות שקופות כאלו, מלאות בסימני שאלה. אני חוששת מהונאות מתוחכמות בהרבה...
תנסה לעמת אותם עם האשכול הזה..דברתי עם מכללת תל-חי
הם אומרים שהם מאחורי זה בצורה מלאה
הכל עובר דרכם ובאישורם
עדיין זה מחשיד?? יכול להיות שמשה"ח לא יכיר בתואר הזה
אני מנסה לחשוב מה התרחישים הגרועים של העוקץ
מענין מאודאני הייתי בזום שלהם
מה שה ם אומרים שהם לא מוסד אקדמאי
אלא עושים שיתופי פעולה עם מכללות בשביל ההבנה זה כמו חוי ארנפלד
עכשיו הם עובדים עם מכללת תל חי שזה אוניברסיטה בהקמה
אני גם מתעניינת על התואר הזה ובררתי המון
מה אני יכולה להפסיד עם שנה ראשונה אני לא משלמת כלום מלבד 3 אלף ומשהו דמי רצינות שאמור לחזור בסוף סמסטר ב'
לדבריו בגלל שהייתה סטודנטית שפרשה אחרי שלמדה קורסים בחינם שהשלימו לה לתואר אחר שלמדה
ובשנה ב' משלמים שכר לימוד משהו כמו 16000 ועל זה יש החזר ממשרד החינוך.
עדיין לא נרשמתי
בהתלבטות
לא חבל שאת נותנת להם ייעוץ חינמי איך להפוך את העוקץ למקצועי?!מענין מאוד
לא יודעת מה לומר לך בקשר לשאלה מה יש לך להפסיד
אבל רק בשביל ההשווה מול מה שהם אמרו - זה האתר של חוי ארנפלד
אתר מסודר, דומיין פרטי, שפה ועיצוב תואמי מוצר ומשדרים את הדבר הנכון.לימודים לחרדיות - ללמוד בסביבה שמתאימה לך | ארנפלד לימודים
חוי ארנפלד - לימודים לחרדיות. קידום והשכלה אקדמית לציבור החרדי. ללמוד עם נשים כמוך במסלולי לימוד מותאים אישית לחרדים. אלפי בוגרות ממליצות.e-academic.co.il
המלצות מסודרות, כתבות שנערכו עליהם, רשתות חברתית.
פרטי יצירת קשר, מייל עם דומיין פרטי, אפילו כתובת.
מפורט מדוייק מאיפה מגיע כל תואר.
עם תל-חי?תנסה לעמת אותם עם האשכול הזה..
מה זה אומר?זה הבעלים של הדומיין. מסקרן מאוד
צפה בקובץ המצורף 2054719
מחיפוש גוגל פשוט?מה זה אומר?
ורק לפרסום מקצועי אין תקציב ממשלתי אוי אוי אויהוא טען שזה מתקציבים ממשלתיים שהם מנתבים לפה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים