דרוש מידע משהו ששמעתי על עליאקספרס ואשמח לברר

• הוסף לסימניות
היום אמרה לי מישהי שניתן לחפש מוצר בעליאקספרס באמצעות העלאת תמונה של המוצר לאתר.
למשל: אני רואה בובה יפה בעגלה של חברה שלי בגן- אני מצלמת אותה, מעלה (איך???) לאתר- והאתר מעלה את המוצרים הקרובים ביותר למוצר שבתמונה.
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
ע"י חיפוש תמונות,
מעלה את התמונה ומביא לך את הדברים הדומים (לא דווקא באלי אקספרס).

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-10-30 194747.png
    צילום מסך 2022-10-30 194747.png
    KB 526.4 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
זה צריך להיות תמונה אינטרנטית, לא סתם במחשב
ז"א אני מחפשת באתר מסוים מה שאני רוצה ואז לפי זה מחפשת באלי
צריך להתקין במחשב תוסף מיוחד
אשאל את בעלי כשהוא יחזור מאוחר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות תמונה אינטרנטית, לא סתם במחשב
ז"א אני מחפשת באתר מסוים מה שאני רוצה ואז לפי זה מחפשת באלי
צריך להתקין במחשב תוסף מיוחד
אשאל את בעלי כשהוא יחזור מאוחר בעז"ה.
לא חייב נראה לי
אני ניסתי כמה פעמים עם תמונה שהעלתי והביא לי מצויין דברים דומים.
צודקת שכנראה דרך תמונה אינטרנטית יהיה יותר ספציפי...
ככה זה נותן כל מה שיכול להיות דומה פחות או יותר....

• הוסף לסימניות
יש תוסף לכרום
קוראים לו אלי-סיקס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש תתוסף הזה
את עושה לחיצה ימנית על התמונה
1667167283574.png

• הוסף לסימניות
למי שיש מכשיר עם אפליקציות בעבודה יש באפליקציה של אלי אקספרס בשורת החיפוש כפתור של מצלמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה