דרוש מידע משהי מכירה?? מטפלות מומלצות בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מטפלת רגשית טובה בדגש על מקצועית ברמת על, בשיטה דינמית אבל לא מדי נמרחת... חשוב שתהיה בן אדם...
אלו השמות שקיבלתי:

בתיה ברקוביץ
שולי שוהם
פייגי רייזמן
צילי לרלפלד
נעמי קופרברג
מרים קולודצקי
נחמי פרידמן

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נעמי קופרברג
ממליצה מאוד.
אישה יר"ש ומאוד מקצועית
אני יודעת שהיא כן אוחזת שטיפול צריך להיות ארוך. (לא יודעת אם לכולם אבל ככה היא אמרה לחברה שלי שהייתה אצלה בטיפול ולכן היא עזבה)
אבל היא מקצועית על, וממליצה ג"כ.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהיא כן אוחזת שטיפול צריך להיות ארוך. (לא יודעת אם לכולם אבל ככה היא אמרה לחברה שלי שהייתה אצלה בטיפול ולכן היא עזבה)
אבל היא מקצועית על, וממליצה ג"כ.
תודה רבה!!!
למה הכוונה טיפול ארוך? שנה- שנתיים או כמה שנים...
את יודעת קצת מה האופי הטיפולי שלה?
כי כן חשוב לי משהי "מקצועית על" אבל שארגיש שאני מדברת עם בן אדם.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את יתר השמות ברשימתך, יתכן שהן מעולות. אבל על אלו שבציטוט התקבלו המלצות חמות מאד על מקצועיות ורמה אישית.
תודה רבה! זה ממש עוזר לי!
יש לך מידע נוסף לתת לי עליהן? אופי? סוג טיפול?

• הוסף לסימניות
יכולה לפרט מעט באישי

• הוסף לסימניות
מיכל שלם
מקצועית מאוד, מדויקת ,לא מורחת
מומלץ מאוד!

• הוסף לסימניות
מכירה שתיים מבית שמש, יעזור לך?

• הוסף לסימניות
מכירה מיוחדת בירושלים
מעניין אותך ?

• הוסף לסימניות
תרשמי לי את המייל שלך ואשלח לך את הפרטים.

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מטפלת רגשית טובה בדגש על מקצועית ברמת על, בשיטה דינמית אבל לא מדי נמרחת... חשוב שתהיה בן אדם...
אלו השמות שקיבלתי:

בתיה ברקוביץ
שולי שוהם
פייגי רייזמן
צילי לרלפלד
נעמי קופרברג
מרים קולודצקי
נחמי פרידמן

תודה רבה!!
תמר סילבר גרה ברמת שלמה מומלצת בחום!!!
0504149845

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה