דרוש מידע משהי מכירה?? מטפלות מומלצות בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מטפלת רגשית טובה בדגש על מקצועית ברמת על, בשיטה דינמית אבל לא מדי נמרחת... חשוב שתהיה בן אדם...
אלו השמות שקיבלתי:

בתיה ברקוביץ
מקצועית מאד אבל הכי דינאמית שיש
לא לכל אחת זה מתאים

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת מטפלת רגשית טובה בדגש על מקצועית ברמת על, בשיטה דינמית אבל לא מדי נמרחת... חשוב שתהיה בן אדם...
אלו השמות שקיבלתי:

בתיה ברקוביץ
שולי שוהם
פייגי רייזמן
צילי לרלפלד
נעמי קופרברג
מרים קולודצקי
נחמי פרידמן

תודה רבה!!
אני גם מחפשת בדחיפות. אשמח אם תוכלי לשתף אותי במידע שקיבלת.
VSD2427 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, אשמח לעזור. אני מטפלת רגשית משלבת כלים מה NLP והרפיות, מאמנת מנטלית מוסמכת, בעלת ניסיון בליווי נשים מהמגזר החרדי, כולל במצבי קושי, עומס רגשי או צמתי חיים מורכבים. הגישה שלי רגישה, דיסקרטית, מותאמת לערכים, עם שילוב של כלים מעשיים ורגשיים שעוזרים להגיע לשקט, בהירות וחיזוק פנימי.
מקבלת בירושלים וגם בזום.
אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי או בטלפון 0522181656
אשמח לקבוע שיחה טלפונית קצרה ללא עלות.
בהצלחה רבה בדרך!
תוכלו להתרשם מהאתר שלי https://www.betty-coachtherapy.com/
בטי לוי

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על מרים קולודצקי, מטפלת מדהימה, אנושית ובעיקר רגישה
מספר טלפון- 0548455002

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה