עזרה משה קליין - בדרך אל האור (מילים)

• הוסף לסימניות
יש למישהו את המילים של השיר "בדרך אל האור" של משה קליין?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
עובר עוד יום, שוב השמש בשקיעה, חשוך קצת אבל יש הרבה צבעים. לחכות, רק עוד רגע עוד דקה לפני שננעלים השערים. אז תן לי עוד כוכב מעלי שיאיר לי בלילה, שיזכיר לי איזה יום יפה, כשאתה כאן איתי אני לא אירא רע. פזמון: וכשיום חדש כאן יעלה, רק האמונה תשמור בדרך אל האור, פתאום הכל כבר ישתנה, כל הטוב הזה כבר יתגלה, נפצח בשיר מזמור. תמיד אפשר להתחיל מהתחלה, ויש בך תקווה אל תתייאש, רק תזכור כי בלב יש אמונה, יש מי שמכוון אז תבקש. רק תן לי עוד כוכב מעלי שיאיר לי בלילה, שיזכיר לי איזה יום יפה, כשאתה כאן איתי אני לא אירא רע.

• הוסף לסימניות
תודה!
יש לך את זה אולי גם מסודר לפי השורות? מאד יעזור לי!!תודה

• הוסף לסימניות
תודה!
יש לך את זה אולי גם מסודר לפי השורות? מאד יעזור לי!!תודה
עובר עוד יום, שוב השמש בשקיעה
חשוך קצת אבל יש הרבה צבעים
לחכות, רק עוד רגע עוד דקה לפני שננעלים השערים

אז תן לי עוד כוכב מעלי שיאיר לי בלילה
שיזכיר לי איזה יום יפה, כשאתה כאן איתי אני לא אירא רע

פזמון:
וכשיום חדש כאן יעלה
רק האמונה תשמור בדרך אל האור
פתאום הכל כבר ישתנה
כל הטוב הזה כבר יתגלה, נפצח בשיר מזמור

תמיד אפשר להתחיל מהתחלה
ויש בך תקווה אל תתייאש
רק תזכור כי בלב יש אמונה
יש מי שמכוון אז תבקש

רק תן לי עוד כוכב מעלי שיאיר לי בלילה
שיזכיר לי איזה יום יפה
כשאתה כאן איתי אני לא אירא רע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה