משה.

• הוסף לסימניות
---.

• הוסף לסימניות
מהמם ובמיוחד האחרונה!!

איפה צולם??

• הוסף לסימניות
כמה בנאלי-מתחם התחנה בתל אביב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2087808:
כמה בנאלי-מתחם התחנה בתל אביב.
אני לא יודע אם את יודעת את פירוש המילה בנאלי, אני הייתי נעלב...
בטח התכוונת "כמה מוכר...."

• הוסף לסימניות
התמונות לכשעצמן, טובות.
רק שהשילוב של פסי רכבת וגדרות תיל, מזכירות לי דברים שסבתא שלי מנסה לשכוח.
אני בטוח שיש במתחם עוד הרבה לוקיישנים, טובים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2087954:
אני לא יודע אם את יודעת את פירוש המילה בנאלי, אני הייתי נעלב...
בטח התכוונת "כמה מוכר...."

הכנסתי לתרגומון:
נכתב ע"י בבילון:
בנאלי=נדוש, שגרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2087971:
הכנסתי לתרגומון:
ובשפה יותר מדוברת - משעמם.
אני לא חושב שהתכוונת ח"ו להעליב, רק לפעמים כותבים משהו, ולא כ"כ שמים לב, אז הערתי את צ'ומת ליבך, זה הכל,
המשך יום נעים
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2087978:
ובשפה יותר מדוברת - משעמם.
אני לא חושב שהתכוונת ח"ו להעליב, רק לפעמים כותבים משהו, ולא כ"כ שמים לב, אז הערתי את צ'ומת ליבך, זה הכל,
המשך יום נעים
:)

יש בעיה בכך שהיא מעליבה את עצמה?
אולי לא שמת לב אך דיצה היא זו שהעלתה את התמונה והיא זו
שענתה: צילמתי במקום הכי משעמם בנאלי ונדוש לצלמים: מתחם התחנה.

• הוסף לסימניות
הגננת הגיעה.

זו לא העלבה, אלא ציון עובדה.
מתחם התחנה נגרס מכל הכיוונים.
מישהו חושב אחרת?.
הדיון הסתיים בזאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה