משובצים .. ניסיון להעלות תמונה

• הוסף לסימניות
עובד?

קבצים מצורפים

• IMG_9848.jpg
    IMG_9848.jpg
    KB 129.8 · צפיות: 40
  • IMG_9844.jpg
    IMG_9844.jpg
    KB 152.1 · צפיות: 39
  • IMG_9828.jpg
    IMG_9828.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הי הצלחת לגמרי!

איזה יופי של תמונות
והכחול כ"כ מחמיא לה.

גם הצילום מצוין
אם כי הייתי רוצה לראות גם את הפנים של הילד..

• הוסף לסימניות
איזה מותק, הראשונה מהממת, גם האחרונה
השניה- הילד מדי קרוב למצלמה, והחיתוך לא טוב. ש הבדלי פורפורציה משום שנראה שהוא נדחף באמצע התמונה לקחת שלוק.
התאורה מעולה, באחרונה קצת חזקה מדי

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
נראה שכיף לחמודה הקטנה הזאת..
תמונות יפות
כנ"ל לגבי התמונה עם האח, מידי קרוב למצלמה וחבל שלא רואים את הפנים שלו, לפחות חלק.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות
את השלישית - הייתי משנה לרוחבית, ושמה אותה בשמאל , כך הקמפ' תיהיה מוצלחת יותר

• הוסף לסימניות
איזה יופי,
אני גם בעד כמו ששרה כתבה על השלישית.

• הוסף לסימניות
תודה לכן,

הנה , תמונה עם הפנים , פחות אהבתי כי חסר לי התקשורת הטבעית והזורמת.

ושרה, הרעיון שלך מעולה!

וסתם עוד תמונה

קבצים מצורפים

• IMG_9849.jpg
    IMG_9849.jpg
    KB 131.9 · צפיות: 24
  • IMG_0102.jpg
    IMG_0102.jpg
    KB 198.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
טוב נהיה בלגן הסדר הכיתוב והתמונות .

• הוסף לסימניות
מקסים!

אהבתי יותר את הכוס הכחולה,
למרות שהאדומה מוסיפה צבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה