עזרה משוב באנגלית -

• הוסף לסימניות
מחילה אם הפרסום כפול.
פרסמתי בפורום עריכת וידאו ומשום מה אני לא רואה את ההודעה שלי אלא רק ע"י חיפוש אולי זו גם הסיבה שלא ענו.
אז מנסה כאן באיש את רעהו.

לצורך מצגת איטראקטיבית, דרושים לי קטעי סאונד קצרים מהסגנון הבא:

Very good
perfect
excellent

או לחילופין
try again
Mistake

ודומיהם...
(עדיף קריינות אישה. אבל לא חובה.)

הערה חשובה: אם אפשר לא לשלוח בקישורים- כי חסום לי.

תודה רבה מראש לכל מי שיש בידו להועיל.

חשוב לי ממש לזמן בקרוב.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אתה לא רואה בהודעות חדשות כי זה מראה לך רק הודעות חדשות...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הארה!
המון זמן שלא הייתי פה. ובאמת לא השתמשתי כמעט בממשק החדש.
אז, הודעות חדשות זה רק חדשות ממש? אין לחצן שזהה ל"הודעות מהיממה האחרונה"?

• הוסף לסימניות
זה הודעות חדשות בשבילך כלומר מה שלא קראת עדיין,
אם אתה רוצה לראות את כל ההודעות יש בצד שמאל הודעות אחרונות.
11.PNG

• הוסף לסימניות
כך מגיעים ל- "הודעות אחרונות"

קבצים מצורפים

• 11.mp4
    4.9 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
@תודה רבה! איך מסריטים את המסך? זה תוכנה מסויימת או אופציה שקיימת בכל מחשב?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה