כללי משום מה, הגיעו אלי טונות של אימיילים ספאם

• הוסף לסימניות
עם מלא כתובות של אנשים מהפורום בימים האחרונים.
היות ואין מצב ששליחת אימייל תזכה מישהו במשהו, אודה לכולם אם תפסיקו ללחוץ על "השם לכולם".
בכלל, מאיפה יש להם את כל האימיילים שלנו?
זה לא חסוי במערכת?

ודבר נוסף - כדי לחסוך דואר זבל, מומלץ לשים את כל הכתובות תמיד ב:
BCC
שאז זה נסתר ואי אפשר לעשות השב לכולם.

אגב, כל מה שהאימייל הספאם הזה נועד לעשות זה להעמיס על הרשתות ולסתום תיבות דואר. אין בו שום דבר אמיתי.

• הוסף לסימניות
אולי זה הגיע מהג'ימייל של פרוג...

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להגיע מהג'ימייל, אם אין שם ספריה עם כל הכתובות?
איכשהו השיגו את הכתובות שלנו.

• הוסף לסימניות
תנסי להיזכר.האם מעולם לא נתת פה את המייל שלך לקבלת חומרים גרפיים?

גם אני קיבלתי כמה כאלה...

• הוסף לסימניות
אני צברתי כמה מאות כתובות מכל הקשקושים האלה, אני חושב מה לעשות אתם, מישהו רוצה לפרסם דרכי? נעשה לו מחיר טוב...

• הוסף לסימניות
סתם ספאם

• הוסף לסימניות
נשלחו אלי כמה פעמים הסברים איך מגיעים אלינו הספאם.
הם טוענים שזה בגלל שאנחנו משתמשים ב"נושא" כדי לכתוב נושא להודעה, ובעצם הכי כדאי לכתוב את נושא ההודעה ב"add cc" או "add bcc" אחד מהם.
כנראה שהשימוש ב"נושא" גורם לחשיפת האימייל שלנו לכל הספאם שבעולם..
לי זה לא ממש עובד, לכתוב שם נושא נcc או bcc, אבל.. זה מה ש"אמרו" לי

• הוסף לסימניות
מספיק שרשמת את המייל שלך באתר כלשהו כדי שהוא יאסף ע"י תוכנת ספאם כלשהו.

• הוסף לסימניות
אבל רוב האימיילים בספאם הזה, הם של גרפיקאים מפה
ואיילה, הטעו אותך. זה נגרם בגלל שכולם שמים את הכתובות ב- CC במקום ב BCC
CC = חשוף. רואים את כל הכתובות ולחיצה על השב לכולם משיבה לכולם.
BCC = מסתיר את הכתובות ולחיצה על השב לכולם תעלה רק את השולח ואת זה ששלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה אחרת;315604:
אולי זה הגיע מהג'ימייל של פרוג...
למה סתם להעליל... האימל של פרוג, אינו של פרוג.... הוא תיבה רגילה בגוימל שפחתי אני (אישה פשוטה עוד יותר...) בגימל לנוחות כולם....
ואתם עושים מזה הרים ופילים.....
לא שלחתי משם שום הודעה (למעט אחת ששלחה מייל ריק שאלת אותה אם זה טעות...)
אז על מה הפחד והעלילות???

• הוסף לסימניות
רק שלא תעלבי לנו פה...:(
לא האשמתי אותך ;)
אבל חשבתי שאם נכנסים לג'מייל ושולחים משם את התמונות לתיבה האישית, הכתובות אוטומטית נכנסו למאגר
ענו לי פה שזה לא קשור, אבל חשבתי כך כי בפרוג כתובות המייל שלנו חסויות ושם לא, וכתבו שמופיעים שם שמות ה"ניקים" מהפורום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;316023:
למה סתם להעליל... האימל של פרוג, אינו של פרוג.... הוא תיבה רגילה בגוימל שפחתי אני (אישה פשוטה עוד יותר...) בגימל לנוחות כולם....
ואתם עושים מזה הרים ופילים.....
לא שלחתי משם שום הודעה (למעט אחת ששלחה מייל ריק שאלת אותה אם זה טעות...)
אז על מה הפחד והעלילות???

ברור שזה לא מהג'ימייל.
מי שכתב זאת אולי לא מבין איך ספאם עובד.
פתיחת תיבת הדואר היה דבר מצויין לעשות לדעתי.
אני בטוחה שכל הפורום יהנו מזה

• הוסף לסימניות
רמה אחרת, אני לא נעלבת ולא חושבת על הכיוון, והנה ההוכחה :) :)
רק את מוזמנת להכינס ולראות, אין שם שמות ניקים וזה מה שהיה מי שכתס שחבל, כי הוא לא יודע מי עזר לו, בנתוש....?
שיהיה לך ערב מצוין!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה