עזרה משום מה לפתע הקו שלי מפוקסל-אנא עזרתכם בהקדם אני באמצע דיוקן:(

• הוסף לסימניות
סיימתי דיוקן היום, הדף היה על גודל 600*600 MM איכות 350
יצא לי קוים חלקים ויפים גם כשמגדילים.
קו.JPG

התחלתי דיוקן נוסף, הדף על גודל 450*300 איכות 350 כנ"ל,
תוך כדי עבודה אני פתאום קולטת שהכל מפוקסל ממש.
מפוקסל.JPG

נתקעתי!
ניסיתי לפתוח קובץ נוסף, לא הולך, זה כאילו קשור לגודל של הדף שאני מגדירה.
אנא עזרתכם בהקדם!!

• הוסף לסימניות
450*300 פיקסל? אינץ'? סמ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תראי בצד בסרגל כלים איפה שהמברשות-יותר למטה יש 4עיגולים עיגול חלק קצת פחות חלק ומפוקסל, תבחרי את העיגול המסורטט, אני כרגע בעבודה ואין לי את התוכנה אז אני לא יכולה לעשות צ"מ, תגידי לי אם הסתדרת

• הוסף לסימניות
הדף שלך קטן נורא
זה 4.5 ס"מ על 3
תשני שם לcm
ותני גודל הגיוני יותר.
450 על 300 מ"מ-
זה 45 ס"מ על 30
זה לא כזה קטן. וגם הרזולוציה היא 350 שזה יפה. זאת לא נראה לי הסיבה.

• הוסף לסימניות
תראי בצד בסרגל כלים איפה שהמברשות-יותר למטה יש 4עיגולים עיגול חלק קצת פחות חלק ומפוקסל, תבחרי את העיגול המסורטט, אני כרגע בעבודה ואין לי את התוכנה אז אני לא יכולה לעשות צ"מ, תגידי לי אם הסתדרת
לא יודעת למה כוונתך:
צצ.JPG

• הוסף לסימניות
450 על 300 מ"מ-
זה 45 ס"מ על 30
זה לא כזה קטן. וגם הרזולוציה היא 350 שזה יפה. זאת לא נראה לי הסיבה.
אני גם קצת התבלבלתי, כי ככה אני עובדת תמיד,
וסגרתי עכשיו ציור 600*600 שזה 60 על 60 ויצא מעולה.
זה כאילו הוא מסוכסך עם הגודל הזה ספציפית:(

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה כוונתך:

היא התכוונה לחלון הזה. תבחרי את ההכי משורטט, השני משמאל. מעכשיו הקו יהיה חלק, זה לא על מה שכבר עבדת.
1655286140104.png

ואת האמת היא הפיקסול שלך לא כזה רציני.
או שתתחילי מחדש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגלל שאת הדיוקנים שלי מדפיסים על גודל גדול,
אני חוששת שיראו את הפיקסול בהדפסה,
והציור הקודם יצא כזה חלק, גם כשמקרבים הפסים חלקים, וכאן מקרבים קצת וכבר רואים זיגזג...:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, אני לא יודעת מה לעשות,
תראי את ההבדל בזום, ואני כבר ממשיכה לעבוד ככה, ומקווה לאפשרות שאוכל להעביר ולהמשיך בטוב יותר
טוב.JPG

רע.JPG

מה עושים?? ממש מוזר...

• הוסף לסימניות
לא, אני לא יודעת מה לעשות,
תראי את ההבדל בזום, ואני כבר ממשיכה לעבוד ככה, ומקווה לאפשרות שאוכל להעביר ולהמשיך בטוב יותר
צפה בקובץ המצורף 1140260
צפה בקובץ המצורף 1140261
מה עושים?? ממש מוזר...
עשית את מה שאמרתי לך?
שינת איזה משהו בקובץ משאר הקבצים?

• הוסף לסימניות
עשית את מה שאמרתי לך?
שינת איזה משהו בקובץ משאר הקבצים?
לא שיניתי, זה מוגדר רק על גודל אחר אבל אותו דבר כמו הראשון.
יתרה מכך, פתחתי קובץ על 600*600 העתקתי אליה את הדיוקן ואמרתי שאחר כך אני אעתיק שיהיה מושלם לגודל הנכון.
מפוקסל.
:(
מה להתחיל מהתחלה זה מטורף.......?.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה