כללי משום מה נראה לי ריק מידי....

• הוסף לסימניות
שלום!
הקובץ הנ"ל אמור להיות מודפס בגודל 1.80 מ' ולהיות תלוי על קיר בבית הספר.
משום מה משהו שם לא נראה לי. הכתב או שהוא ריק מידי.

מה דעתכם?

אציין: בחלונות אלו תמונות של כל כיתה. והלוגו מחוק.
המלבנים שמתחת לתמונות אמורים להיות כעין כיס לציון הנקודות...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 377.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נראה לי שגוף האוטובוס צריך להיות צהוב
הגלגלים שחורים
הכתב צריך לזרום עם המבנה של האוטובוס
ויותר עיטורים ססגוניים על האוטובוס

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי מאחורה עצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;887076:
נראה לי שגוף האוטובוס צריך להיות צהוב
הגלגלים שחורים
הכתב צריך לזרום עם המבנה של האוטובוס
ויותר עיטורים ססגוניים על האוטובוס

אלו הצבעים שמלווים את המבצע. והקו צריך להיות נקי.

• הוסף לסימניות
ציפור אחת ברחה...

• הוסף לסימניות
בד"כ התמונות ממלאות וממקדות את תשומת הלב ולכן לא נראה לי שיהיה חסר

• הוסף לסימניות
נראה לי שקצת פרחים יעזרו

• הוסף לסימניות
תנסי לשחק טיפה עם הכיוונים של הציפורים, הן דומות מדי - שבלונה. וגם, פרחים, טיפה גלי צבע על האוטובוס - יתנו יותר חיים. שמים תכולים, עננים שטים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;889040:
מדוע רוסס האוטובוס בתסיסי צבע? פורים?

מנהלי האתר לא מאשרים להעלות תמונות בנות ...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות רקע יותר חי, פרחים ועצים, ואולי באמת להוסיף קצת צבע או לפחות עיטור / טקסטורה על האוטובוס.
והשאלה העיקרית - באיזה גודל תמונות הבנות, האם הם יתפסו מספיק את העין או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה