שיתוף מקודם משועממים בבית? כנסו למשחק טריוויה בלייב✨ ויש גם פרס מיוחד בשווי 1200 ש"ח! >>>

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
1613678927958.png

אני לא הייתי כתובה בניקוד בכלל
היו פעמים (בהתחלה שהיית מהגבוהים ולא הייתי כתובה שם... והיו כתובים כאלה עם יקוד פחות ממני....)
וגם עכשיו בסוף אני לא רשומה...
אני על משתמש אוריה...
וממש ממש נהנתי!!
היה מושלם!

המנצחת זוכה בערכת פורים של מלחמת מוחות.
לכל מי שרוצה להזמין ערכה - אפשרי במייל
ובעז"ה ננעלה גם את הקבצים למי שרוצה להדפיס ולהכין לבד :)

אני לא הייתי כתובה בניקוד בכלל
היו פעמים (בהתחלה שהיית מהגבוהים ולא הייתי כתובה שם... והיו כתובים כאלה עם יקוד פחות ממני....)
וגם עכשיו בסוף אני לא רשומה...
אני על משתמש אוריה...
וממש ממש נהנתי!!
היה מושלם!
לא ראית את עצמך בטבלאות?
כמה נקודות היו לך?

היה כייף!!
תודה!!
מחכים לפעם הבאה!!!
תודה רבה!

האמת היא שיצא לי לקרוא שהעין לא בדיוק לא גודלת, אלא גודלת מעט.
בהתחלה גודל העין הוא כשבעים וחמישה אחוזים ובהמשך גדלה עוד קצת עד לגודלה הסופי.
לאחרונה ממש נתקלתי במידע הזה. תינוק נולד כשהעין שלו היא בגודל של 75% מהגודל הסופי. היא כמעט לא גדלה, בכל אופן, ביחס לגוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה