- הוסף לסימניות
המשחק עצמו מחר ב 21:30.אני לא מצליחה
איך משחקים דרך הפלאפון??
ההרשמה אפשרית כרגע
המשחק עצמו מחר ב 21:30.אני לא מצליחה
איך משחקים דרך הפלאפון??
יופי. ב"ה!WOW!!!
סופסוף
תודה!
אפשרי דרך הדפדפןאיך משחקים דרך הפלאפון??
תודה תודהאין עליך, חזקי!
כל הכבוד שאתה דואג לנו, בימים טרופים אלו
ועוד בחינם, ללא תשלום!!!
3083686הוא כותב לי להקליד קוד משחק...
מהו?
זה לא משנה איך את דבר 1 צריכה להירשם ואז שולחים לך הודעה לאימות משם הדרך סלולה...אני לא מצליחה
איך משחקים דרך הפלאפון??
הצלחתי ברוך ה'אני לא מצליחה
איך משחקים דרך הפלאפון??
תאמת שממש דאגתי לך....הודו לה'....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תנסו להקטין את גודל התצוגה במסך.גם לי
ולא יודעת אם קשור לחסימה.
כן ב 9:30המשחק היום?
המשחק לא התחילהמסך כחול בלבד מה אני יכולה לעשות?
אבל אמרו שיש ספירה לאחור או שאפשר להרשםהמשחק לא התחיל
עדיין כתוב 4 תווים...נראה לי שעליתי על הבעיה.
כתוב שם שצריך סיסמה של לפחות 4 תווים, כשבפועל צריך מינימום 6 תווים.
מחר על הבוקר נתקן את זה. תודה!
לי כתוב רק המשחאבל אמרו שיש ספירה לאחור או שאפשר להרשם
לא כך?
לי כתוב רק המשחק לא התחיל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים