- הוסף לסימניות
לי כתוב 6עדיין כתוב 4 תווים...
לי כתוב 6עדיין כתוב 4 תווים...
זה מה שיש לי. מה זה יכול להיתלי כתוב רק המשח
לי כתוב רק המשחק לא התחיל
לפני היתחברות או אחרי?זה מה שיש לי. מה זה יכול להית
מה זה אומר?לי החיבור למשחק עובד רק עם כניסה עם גוגל
בשביל מה? ויש אפשרות למיילאיך אפשר לכתוב באישי?
מה זה אומר?
במספר טלפון אפשר גם להצביע או רק להאזין?היי כולם
הערב ב21:30 נשחק יחד!
מוזמנים להצטרף בקישור או להתקין את האפליקציה
להרשם כשחקנים ולהכנס עם קוד המשחק 3083686.
מי שרוצה - אפשר גם בהאזנה מחיוג למס' 079-969-2070.
בעז"ה במהלך היום נתזכר אתכם מידי פעם...
שאלות מאתגרות, מתח ומאמץ חשיבתי
נראה מי המובילים הכי חכמים ומהרים ובסוף נכתיר מנצחים!
יהיה כיף! מילה שלי
צפה בקובץ המצורף 684680
חושבים שאתם חכמים ובעלי ידע נרחב?
אתגרו חברים ב'מי עונה יותר מהר וכמה נקודות צברתם'
שלחו אליהם את ההודעה הזו או קישור לאשכול.
מחכה לכם.
כן. היום ב 21:30.המשחק היום?
אפשר להרשם כבר עכשיו.אבל אמרו שיש ספירה לאחור או שאפשר להרשם
לא כך?
אין לי את האפשרות הזו בכלל אני נכנסת ויש לי את המסך הכחול...
לפני היתחברות או אחרי?
תוקן. כנראה קוקיז.עדיין כתוב 4 תווים...
גם וגםבמספר טלפון אפשר גם להצביע או רק להאזין?
לי אין ספירה לאחור רק המשחק עוד לא התחיל ובמספר טלפון אפשר רק להאזין או גם להצביע?כן. היום ב 21:30.
אפשר להרשם כבר עכשיו.
בינתיים עד שהמשחק יתחיל - סופרים לאחור.
גם להאזין וגם להצביע.במספר טלפון אפשר רק להאזין או גם להצביע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים