- הוסף לסימניות
מהודעה הרשאונה?אתה יכול להביא לי את 2 הקישורים
יש לי אחדhttps://thebrainswar.com/User/#/a8967789-d676-4015-89dd-d88baa10d055/register?bReregister=true
מהודעה הרשאונה?אתה יכול להביא לי את 2 הקישורים
יש לי אחדhttps://thebrainswar.com/User/#/a8967789-d676-4015-89dd-d88baa10d055/register?bReregister=true
נראה לימהודעה הרשאונה?
גם להאזין וגם להצביע.
לי אין ספירה לאחור רק המשחק עוד לא התחיל
זה אותו דבראז זה הקישור
מלחמת מוחות
thebrainswar.com
תחקי 2 דק' ואז קונטרול F5זה אותו דבר
מה נראה לך הבעיה
זה אותו דברתחקי 2 דק' ואז קונטרול F5
זכר/ נקבה עיר אם אתה בבידוד או לא זה נראה כי זה נועד כך שמישה ינצח כולם ידעו זהעיר הזאת הכי חכמה....מה זה הרישום לקבוצה
כנ''לאין אצלי ספירה לאחור- רק כתוב שהמשחק לא פעיל..
סטיק/ראוטר?זה אותו דבר
ראוטרסטיק/ראוטר?
חברה?ראוטר
בזקחברה?
יש להתקשר לבזק ולשאול עם התשתית תקינה עם כן יש לשאול עד כמה מגה יכולה להחזיק התשתית
כמה מספרים הסיסמה?הקשתי מייל
אחר כך סיסמא
ואז קח אותי למשחק
וזה כותב החיבור למערכת נכשל
מה עושים תודה
אין צורך ללכת כל כך רחוקיש להתקשר לבזק ולשאול עם התשתית תקינה עם כן יש לשאול עד כמה מגה יכולה להחזיק התשתית
לבחור סיסמה של 6 ספרות.זה כותב החיבור למערכת נכשל
מה עושים תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים