- הוסף לסימניות
צריך רק להכניס שם לתצוגה + קבוצותהקישור כן דורש הרשמה
צריך רק להכניס שם לתצוגה + קבוצותהקישור כן דורש הרשמה
אצלי לאצריך רק להכניס שם לתצוגה + קבוצות
זה משחק של רבע שעה-עשרים דקות. לא שעהחבל שלא ב:4:00 כי מוציאים את הילדים רבע לארבע![]()
היא התכוונה שגם הילדים ישחקו...זה משחק של רבע שעה-עשרים דקות. לא שעה
זה ספונטני כול פעם שמתקנים איזה באגזה כל יום רביעי או חד פעמי?
צריך לשלוח למייל שמופיע בחתימה של חזקי רייך כול פעם שיהיה משחק יודיעו לך והמשחק בעקרון מיועד לכולם אבל עכשיו חזקי רייך אמר שזה שאלות קשות ומיועד מגיל 15לא הבנתי איך מצטרפים ומתי יש את המשחק.... ולמי הוא מיועד? ילדים או מה
לא הבנתי איך מצטרפים ומתי יש את המשחק.... ולמי הוא מיועד? ילדים או מה
צריך לרפרש בשעה 3אם נכנסתי והוא כותב לי המשחק לא פעיל ואני משאירה את זה פתוח, כשהמשחק יתחיל זה יעבוד לי?
אצלי במשחק הקודם לא היה צריך לרפרש וגם עכשיו אני רואה שמבצעים שינוים באתר בלי לרפרשצריך לרפרש בשעה 3
רואים את זה בחלונית של הוידאו?
צפה בקובץ המצורף 687993
לארואים את זה בחלונית של הוידאו?
יסרואים את זה בחלונית של הוידאו?
צפה בקובץ המצורף 687993
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים