- הוסף לסימניות
- #1,221
זה לא נותן לראות בנטפרי.קוד המשחק לאפליקציה ולשחקנים רשומים הוא: 4014555
לצפיה: נכנסים לאתר או לוחצים כאן למשחק ישיר אנונימי ללא התחברות.
לשמיעה: מתקשרים למספר: 079-969-2070
זה לא נותן לראות בנטפרי.קוד המשחק לאפליקציה ולשחקנים רשומים הוא: 4014555
לצפיה: נכנסים לאתר או לוחצים כאן למשחק ישיר אנונימי ללא התחברות.
לשמיעה: מתקשרים למספר: 079-969-2070
אבל האתר לא עובדתקשיבו לשידור החי מהטלפון
ותצביעו מהאתר במצב של קליקר
גם ההצבעות?אבל האתר לא עובד
באתר רואים רק את השאלות, בלי הוידאו והשמע......גם ההצבעות?
ואיזה סניון?
באתרוגגם ההצבעות?
ואיזה סניון?
אני בנטפרי ולא עובד לי בכלל רק מסך ריקגם ההצבעות?
ואיזה סניון?
צריך להקטין את המסך ואז תקראו את המסךאני בנטפרי ולא עובד לי בכלל רק מסך ריק
אני יודעת, עדיין לא רואה תוידאוללחוץ כאן
צפה בקובץ המצורף 691736
אין לי את האופציהבימין למעלה יש אפשרות להפוך את המסך לשלט
צפה בקובץ המצורף 691735
ואז לראות את השאלות + התשובות
צפה בקובץ המצורף 691737
כןיש פה עניין גם של מהירות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים