- הוסף לסימניות
- #1,461
רק מחראז לא הבנתי יש גם היום וגם מחר או רק מחר?
רק מחראז לא הבנתי יש גם היום וגם מחר או רק מחר?
רק מחר.אז לא הבנתי יש גם היום וגם מחר או רק מחר?
זו לא תוכנה, אלא מערכת אינטרנטית@חזקי רייך יש מצב להוריד את זה?
ולשחק לבד לאימון?זו לא תוכנה, אלא מערכת אינטרנטית
גם אני באתרוגהי, גמלי זה ככה!
ולא עוזר גלישה בסתר.
כבר הפסדנו משחק אחד בגלל זה.
ואנחנו לא מוכנים לוותר על עוד אחד...
[ הסינון של האינטרנט הוא ע"י אתרוג. אבל נשמע שלא זו הבעיה.]
רק משחקים מרובי משתתפים.ולשחק לבד לאימון?
ככה היה לי במשחק הקודם עכשיו מתחבר לי מצוין
כנ''לככה היה לי במשחק הקודם עכשיו מתחבר לי מצוין
יש אופציה להכניס שם לפני השאלה וידאו? כי הוא נותן להעלות רק תמונותרק משחקים מרובי משתתפים.
אם אתם רוצים לשחק טריוויה לבד,
העלתי בהודעות קודמות מדריך להכנת טריוויה משפחתית
יש שם אופציה כזאת
אפשר שוב את המדריך להכנת טרויויה עצמית? (לא מוצאת את ההודעה..)
תודה רבה
נראה לי שרק תמונה או שמע.יש אופציה להכניס שם לפני השאלה וידאו? כי הוא נותן להעלות רק תמונות
שמח שאתם נהניםערב טוב, אנחנו ממש נהנים מהמשחקים....
אבל אשמח לעלות כאן בקשה.
לטובת הילדים והאברכים שיוצאים לכולל ערב
היה יותר נוח אם זה יהיה ב:20:00.(אולי אפילו ב19:30)
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים