שיתוף מקודם משועממים בבית? כנסו למשחק טריוויה בלייב✨ ויש גם פרס מיוחד בשווי 1200 ש"ח! >>>

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
יופי אני בין מקומות שלושים לארבעים כבר חשבתי שמצבי יותר גרוע...(יחסית למשחקים קודמים...)
תודה רבה על כל המשחקים נהנו ממש!!!!!!!במיוחד שהיינו בבידוד זה ממש שינה לנו את האווירה...
זה משחק אחרון לחופש זה אומר שיהיו עוד משחקים או שהיוזמה המטורפת והמדהימה הזאת נגמרה לבינתיים?...

חזקי רייך איזה כייף לשמוע את כל האנרגיות שיש בך(למרות שזה סוף החופש)!!!
העפתה אותנו!!
היה אחלה מישחק......
חיכנו למה סקופים.......

זה לא היה אני שימי לב שהיה כתוב כוח עז ולא כוח עזר וגם עם היה כוח עזר זה לא היה אני כנראה חצופים גנבו לי את השם..ונאלצתי להסתפק בשם אבגדהו...
את האמת אני שיחקתי דרך הטלפון ...עם כבר זה היה טעות של חזקי רייך...

הבטחתי, והנה זה:
ראיון סיכום משחקי קיץ 2020 ✨

חזקי שואל שאלות טריוויה, ותוך כדי גם עונה על השאלות של ישי לפידות.

מספר את הסיפור האישי שלו, בו משחק טריוויה פשוט שינה לו את החיים. עונה ומפרט מהם האתגרים שמלווים אותו בכל משחק עם אנשים חכמים, ואיך מסדרים את זה בצ'יק. כמה חשוב להיות מגובשים דווקא עכשיו, בזמן של רחוק חברתי, והכי הזוי - איך המשיך לשדר משחקים גם מתוך המלונית, בזמן שהוא מחלים מקורונה.

הראיון המלא ביוטיוב:

תפתחו מצלמות, חברו את המיקרופונים, הולכים לשחק יחד! ✨

איך עושים את זה?
מצטרפים ב11 לפגישה בזום
מתחברים למערכת המשחק ומתחילים >>>

קוד המשחק הוא: 7897101
לצפיה בשידור החי >> נכנסים לאתר או ב כניסה מהירה

להאזנה: מתקשרים למספר 079-969-2072
ממליצים להאזין מהטלפון ולהצביע באתר במקרה והוידאו לא עולה.

*
ביישנים? אפשרי כמובן לשחק בלי כניסה לזום
חזקי רייך & צוות מלחמת מוחות אונליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה