שיתוף מקודם משועממים בבית? כנסו למשחק טריוויה בלייב✨ ויש גם פרס מיוחד בשווי 1200 ש"ח! >>>

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
היה ממש כיף, נהננו מאד, תודה רבה.
אם רק ניתן סדר את עניין הדיילי לחול המועד, תודה.

נערך לאחרונה ב:
תסדרו את זה דחוף לסוכות
זה לא לעניין כך
יש לי חסימה של נטפרי ועד שהצלחתי להתחבר בכלל
בלי שמע
אתמול הייתי במחשב בלי שמע ועם טלפון ועכשיו הטלפון בכלל לא עבד
אז בכלל לא ידעתי מה הולך
וחיכתי המון זמן וכתוב לי שעדיין אין שאלה
ואז נכנסתי לפרוג וראיתי שכבר נגמר

תסדרו את זה דחוף לסוכות
זה לא לעניין כך
יש לי חסימה של נטפרי ועד שהצלחתי להתחבר בכלל
בלי שמע
אתמול הייתי במחשב בלי שמע ועם טלפון ועכשיו הטלפון בכלל לא עבד
אז בכלל לא ידעתי מה הולך
וחיכתי המון זמן וכתוב לי שעדיין אין שאלה
ואז נכנסתי לפרוג וראיתי שכבר נגמר
סליחה שאני נטפלת להודעה שלך
אבל בה, כמו גם בעוד הודעות בעמודים האחרונים,
אתם שוכחים שחזקי עושה לכם טובה עם המשחקים בחינם.
אמנם הוא צריך את ניסיון הקהל שייתן לו פידבק, אבל בכל זאת יש גבול למה שהוא אמור לעשות בשביל שתיהנו.
אפשר להתנסח יותר בכבוד ולא להתלונן סתם.

:( פספסתי היום...

אם אפשר שהמשחקים יהיו בשעות הערב

תודה רבה אין מילים על המשחק כל הכבוד
נותן תעסוקה לאלפי אנשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה