משו חמוד לכלה לשבת שלפני החתונה...

• הוסף לסימניות
אני צריכה בבקשה רעיון למשו חמוד ומקורי לשלוח לכלה לשבת שלפני החתונה, מה שקוראים אצלינו- 'לצומי'
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח פרח כלה (במלעיל) אחד. ולכתוב ברכה בשילוב המילים"בואי כלה"

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד של חברה שלי- זר כלה ממרשמלו יחד עם ברכה מתאימה
אם תרצי אעלה לך

• הוסף לסימניות
הנה הברכה

ערש"ק לסדר "ויהי בהעלותך את הנרות... ביום הקים את המשכן"
ל----
בשבוע בו תניחי את אבן הפינה
למשכן האישי שלך
בשבוע עוד תשאי, תבקשי בתחינה
על דור עתידי מבורך
בשבוע בו תאחזי בזר כלה
לקראת עבודת המשכן
ברגעים בהם שפתייך ילחשו תפילה
על יסודות איתנים ובנין.
------,
היום שבו ליבך מתרגש
נבקש ממך עוד בקשה קטנה
המשיכי כך אל תפסיקי לבקש
תפני אליו עוד בתחינה

כך בשבתות
בם ידלקו הנרות
באור מאורות
עוד יאירו דורות
ויעידו קירות
כי זאת ששאפת לראות.

• הוסף לסימניות
אם יש מונוגרם להזמנה אפשר להדפיס אותו על נייר כרומו , בבני ברק יש מישהי שמעצבת עם נשיקות צבעוניות ראיתי את זה מעוצב - פשוט מדהים!
אגב אני מחפשת את המעצבת הנ"ל משהי מכירה? אני רק יודעהת ששמה רוחמה.

• הוסף לסימניות
יש מישהי באשדוד שמוכרת שיר מרגש ומשלבת בו את השם של הכלה, בנושא הדלקת הנרות וכו', חברות שלי הביאו לי דיסק כזה בצירוף קופסת פיצוחים וברכה ועד היום לא אשכח איך אמא שלי ואניהוזלנו דמעות התרגשות בשמענו את השיר, מומלץ ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;803277:
אפשר לשלוח פרח כלה (במלעיל) אחד. ולכתוב ברכה בשילוב המילים"בואי כלה"

עדכון קל - "קאלה" - והוא פרח חורפי, לא מתאים לעכשיו, אלא אם כן את רוצה מלאכותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה