משו חמוד

• הוסף לסימניות
סתם עשיתי עכשיו,

...אז נו ..מישהו ראה ? ..ת'מטוס שלי ?

קבצים מצורפים

• ari 05.jpg
    ari 05.jpg
    KB 356.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
מדהים
רק צריך גם לחפש את הידיים :)

• הוסף לסימניות
חמוד!!!
רק חבל שהוא חילוני ולא חרדי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;2407360:
חמוד!!!

חכיתי לתגובה כזו.
...הוא חילוני, וזה מאוד חבל, והוא בטח גם גנב את המטוס מאיזה חרדי ירא שמיים.

• הוסף לסימניות
חמודי. העיניים והמצח...
הזכיר לי מיד את הנסיך הקטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית היין;2407392:
חמודי. העיניים והמצח...
הזכיר לי מיד את הנסיך הקטן.

האמת גם לי, תוך כדי שעשיתי אותו זה הזכיר לי את הנסיך הקטן.

• הוסף לסימניות
מאוד מוצא חן בעיני.
מזכיר באמת את הסגנון של ספרי הילדים בצרפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;2407360:
חמוד!!!

הוא יהיה בן 3 עוד חודש...:)

• הוסף לסימניות
זה נהדר!!!
אני אוהבת את הסגנון הזה. זה יפיפה!
לר' לוין יש דמות דומה באיזה ספר. נדמה לי.

אהבתי מאוד!!!
תמשיכו ליצור!
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה